DVD HIT – Sexy mrtvola

Další avizovaný titul InterSonicu podle dostupných upoutávek vychází v obálce DVD HIT v ediční řadě Svět komedie s číslem 10 Sexy mrtvola za 59,- Kč. Ještě že je možné ji zpeněžit… Na pultech od čtvrtka 19. srpna 2010.

Kamarádi Frank a Eddie vezmou kšeft od mafiána Pavouka, aby si rychle vydělali nějaké prachy. Musí převést kamion kradených cigaret přes hranice do Mexika. Během cesty dojde k výbuchu kamionu a náklad shoří.

 

Ten, kdo jim práci dal, chce teď ale buď svoje cigarety, nebo jejich smrt. Neví kudy kam, ale Eddie je hrobník a vzpomene si, že před pár dny pohřbíval mladou ženu s hodně drahým šperkem. Rozhodnou se jí vykopat. Šperk nenajdou, ale odhalí, proč mladá žena ve skutečnosti zemřela. Začnou tedy vydírat jejího manžela.

 

Hodnocení kolísá okolo 50 procent: Vypadá to jako domácí úkol posluchače dálkového režisérského rychlokurzu. Má to být morbidní komedie, ale míst k zasmání je za hodinu a půl pramálo.

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 80 minut

Původní název: Drop Dead Sexy

Režie: Michael Philip

Scénář: Paul Doiron, John Benjamin Martin, Michael Philip

Produkce: Charles Acosta, Geoff Armstrong, Mike Curb, Dave Fraunces, Stephen Hays, Richard Kooris, Jo Marr, Tim McClure, Richard Middleton, Duncan Montgomery, Carole Curb Nemoy, Michael Philip, Jimmy Schwertner

Hudba: Deborah Lurie

Kamera: Thomas L. Callaway, Richard Kooris

Střih: Mark Coffey, Mel Rodriguez, Mark Scheib

Kostýmy: Lee Hunsaker

Společnost: Arrival Pictures / Mythos Studios ND / Nichol Moon Films

Natáčeno: Texas, USA

Hrají: Jason Lee (Frank), Crispin Glover (Eddie), Pruitt Taylor Vince (Spider-Pavouk), Melissa Keller (Crystal), Audrey Marie Anderson (Natalie), Lin Shaye (maminka Muzzy), Xander Berkeley (Harkness), Burton Gilliam (Big Tex), Joseph D. Reitman (Tiny), Suzanna Urszuly (Sky), Diane Klimaszewski (Brandy), Elaine Klimaszewski (Amber), Brad Dourif (Herman), Amber Heard (Candy), Patrick Boykin (barman), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: trailer