Špidla Data Processing – Mořský vlk

 

Také ve čtvrtek 19. srpna 2010 mohou být spokojeni milovníci logických her a zábavy. Špidla Data Processing obohatil stánkový trh další PC hrou ze své produkce – Mořský vlk. Staňte se ošlehaným mořským vlkem a vydejte se za dobrodružstvím nekonečného oceánu. To vše můžete mít za 49,90 Kč

 

  

Staňte se ošlehaným mořským vlkem a vydejte se za dobrodružstvím nekonečného oceánu. Hra vás zve do fascinujícího světa nekonečných vodních ploch, čerstvé brízy a nelítostných námořních bitev. Zažijte vzrušující zážitky a napínavé situace. Použijte svou rychlost i inteligenci k dosažení nejlepšího výsledku!

 

 

– 50 úrovní

– Velkolepé námořní bitvy

– Úžasná vylepšení

– Velmi zábavná spojovací hra

– 7 báječných miniher 

 

 

 

Způsob hry je velmi originální. Herní pole je rozděleno na dvě části: plocha, kde spojujete stejné symboly, a nad ní poutavá námořní bitva. Skládáte stejné kameny do řady, ty vybuchují a samozřejmě mají vliv na bitvu, anebo vám přináší zisk. 

  

 

Řada dělových koulí vypálí salvu na protivníka; kola zvýší manévrovací schopnosti vaší lodi, a tím sníží přesnost nepřátelských střel; různé drahokamy vám poskytnou zvláštní schopnosti; díky mincím si můžete pořídit nové lodě; svitky vám přinesou zkušenost navíc pro vylepšení lodi. 

 

 

 

Vy a váš protivník máte každé kolo k dispozici tři tahy, ale podaří-li se vám poskládat do řady 4 či 5 kamenů, získáte tahy navíc.  

 

Skvělá grafika – různá prostředí, čtyři typy lodí, výborná hudba s reálnými efekty bitvy zaručuje skvělou zábavu. 

 

Pusťte se do hry hned teď!  

 

 

 

Požadavky: 

 

– Windows XP / Vista

– procesor 1.0 GHz

– 128 MB RAM

– DirectX

– doporučena je myš a zvuková karta