Hollywood Classic Entertainment – Bezstarostný sex

Hollywood Classic Entertainment nabídne další balení FilmParáda za 99,- Kč. Český název Bezstarostný sex je mírnou variantou původního Y.F.P. Ke koupi v úterý 24. srpna 2010. Sex může být pořádná fuška!

Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě…

 

Abby a Andrew se snaží okořenit svůj zevšednělý milostný život, jen aby zjistili, že věci jsou ještě horší, než si mysleli.

Matt a Kirsten jsou celoživotní kámoši, jeden je zvrácený a druhý nemocný láskou. Nápad vyspat se spolu vyjde z nadávek, když romance vzpřímí svou hnusnou hlavu.

 

Ex-partneři, Mia a Eric, se dají dohromady pro staré dobré časy, i když se snaží zakrýt své skutečné city, které jeden k druhému stále cítí.

První rande, kde prvotřídní playboy Ken odhalí své naivní mladé partnerce Jamie pravdu o své minulosti a dozvídá se některá z jejích tajemství.

 

Spolubydlící, Dave a Gord, si normálně jdou po krku, ale své rozdílné povahy odloží stranou, když se naskytne možnost skupinovky s Gordiho přítelkyní Inez. Trojice však záhy zjistí, že sex není úplně jednoduchý.

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD 

Hodnocení se pohybuje mírně pod 70 procenty: Začátek, předehra, sex, pauza, orgasmus, doznívání. Stále stejně a pokaždé jinak. Vyzrálé, chytré, vtipné, romantické, občas i hluché, leč pravdivé. Zaručeně se pobavíte.

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie / Drama / Romantický

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: 93 minut

Původní název: Young People Fucking

Světová premiéra: 6. září 2007 – Kanada (Toronto International Film Festival)

Režie: Martin Gero

Scénář: Aaron Abrams, Martin Gero

Produkce: Aaron Abrams, Lorne Abrams, Michael Baker, Tracey Boulton, Glenn Cockburn, Martin Gero, Steven Hoban, Jeff Sackman

Hudba: Todor Kobakov

Kamera: Arthur E. Cooper

Střih: Mike Banas

Kostýmy: Alex Kavanagh

Společnost: Copperheart Entertainment

Natáčeno: Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Aaron Abrams (Matt), Carly Pope (Kris), Kristin Booth (Abby), Josh Dean (Andrew), Sonja Bennett (Mia), Josh Cooke (Eric), Diora Baird (Jamie), Callum Blue (Ken), Enis Esmer (Gord), Peter Oldring (Dave), Natalie Lisinska (Inez)

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (2,40:1, podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: žádný