Špidla Data Processing – Poklady ostrova záhad

Ani tento čtvrtek 26. srpna 2010 nechybí v nabídce jedna z her pro celou rodinu z vydavatelství Špidla Data Processing, tentokrát jsou ke koupi Poklady ostrova záhad za 49,90 Kč

Užijte si báječné dobrodružství na záhadném tropickém ostrově! Cestou se setkáte s piráty i domorodci, budete muset zlomit prokletí pohanských božstev. Nicméně cesta to bude zábavná a pokud máte chytrou hlavičku, odnesete si z ostrova plnou náruč cenných pokladů.

 

 

 

Pojďte si zahrát, zábava už čeká! Ve hře na vás čeká:

 

– 20 vzrušujících epizod k propátrání

– více než tucet miniher

– spousta cen za dobrou hru

 

 

 

Alex byl zrovna na jedné z mnoha běžných cest svým nákladním letadlem přes Atlantik, když šťastný talisman jeho děvčete začal zářit. O chvilku později se už letadlo řítilo střemhlav ke zčeřené vodní hladině, a tak Alex musel vyskočit ven a padákem se snést na písečnou pláž neznámého ostrova. Poté co byl zachráněn jedním z domorodců se Alex pouští do dobrodružství, které ho zavede až do samého srdce zvláštního ostrova, kde na něj čekají ukryté poklady a prokletí rozhněvaného boha!

 

 

 

Vaše pátrací schopnosti budou podrobeny takové zkoušce jako ještě nikdy, zatímco budete pročesávat 30 krásných detailně vyvedených míst ve světě, kde se zastavil čas. Vaším úkolem nebude jen vypátrat ztracené věci, ale i navrátit je zpět na jejich místo, abyste si zasloužili pomoc domorodců. Budete také muset posbírat rozházený majetek svých 24 klientů, poradit si s více než tuctem miniher a vybojovat spoustu pohárů během řešení záhady v srdci záhadného ostrova!

 

 

 

Celá hra je v češtině, je vhodná pro děti a neobsahuje násilí. 

 

Zadní strana obalu