North Video – Bojovník

V pondělí 30. listopadu 2009 se na pultech objeví v ceně 49,- Kč díky North Video režijní debut Johnnyho Deppa Bojovník.

S filmem jsme se na pultech již mohli jednou setkat, takže jen pro stručné zopakování:

Rafael je právě propuštěn z vězení. Jako potomek indiánů to nemá v životě lehké, žije v karavanu v nehostinném prostředí, které má být navíc vyhlazeno. Johnnyho situace je stále zoufalejší, nejvíc ale přemýšlí o tom, jak zabezpečit svoji rodinu. Je ale příliš hrdý, než aby žebral o almužnu. Řešení přichází s tajemným panem McCarthym, který mu za jistou pomoc nabízí 50 tisíc dolarů. Cena je však příliš vysoká…

bojovnik_depp_nv_back

Zadní strana obalu

Údaje o DVD:

Délka: 119 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (1,85:1 anamorf)

Bonus: Z naší nabídky (trailery: Momentky, Prezidentův muž, Prezidentův muž 2, Swannova láska, Jižanská pohostinnost, Princezna na hrášku, Opravdová blondýnka, Poslední kovboj, Celou dlouhou noc, Titus, Kickboxer, Vražedná přehlídka, Bojovník, Luther, Zákon a pořádek: Zločinné úmysly, Můj život, Mrtvá ve vodě, Větší než život, Cesta, Xena – 3. série), Nejen pro nejmenší (ukázky z animovaných filmů: Král dinosaurů, Kniha džunglí, Lví král Simba, Kapitán Flamingo, Sonic, Pucca, Spider-man)