DVD HIT – Mazané kočky 8

A podle podkladů nás v podání InterSonicu v obálce DVD HIT v ediční řadě Svět pohádek za 59,- Kč čeká ještě jedno (zřejmě poslední) DVD příběhů pro děti od 8 let Mazané kočky 8, zatím s neznámým datem vydání, které se proměnilo ve známé ve čtvrtek 9. září 2010.    

Animované komediální příběhy ztřeštěně vypadajících kočiček a pejsků. Jedná se o seriál, založený na speciálních pohlednicích společnosti American Greetings z roku 2001. Jde o digitálně zkarikované fotografie zvířat, které dokonce vyšly v několika knihách.

DVD obsahuje následující epizody:

Umělec 

Zippy přijde do galerie, aby se trochu zorientoval v umění. Dost enčekaně a za pomoci náhody se mu podaří vytvořit umělecké dílo. Získá si uznání a jeho sláva začíná růst

Vysoký tlak 

Když se Von Ripperovi nebezpečně zvýší tlak, veterinář mu doporučí, aby začal relaxovat. A kdo mu v tom má nejvíc pomoci? No přeci Tiny Head… 

 

Pes a sport? 

Když Jackův pán uvidí video o surfujícím psovi, chce, aby to dokázal i jeho pes. Ale Jack z celého svého velkého psího srdce sport nenávidí.  

 

Ošklivý soused 

Když si pták Ird přinese do nového hnízda svoji nevěstu, jeho radost mu překazí ten nejhorší možný soused na celém světě. Ird je celý bez sebe. 

 

Narozeniny 

Tiny Head chce připravit své rybičce Gasperovi krásné narozeniny. Při hledání toho správného dárku se narozeniny nečekaně zvrtnou. 

 

Čarovná krabička 

Když se Dine a Dash přehrabují v odpadcích, najdou starou krabičku, která možná obsahuje velké překvapení.  

 

Narušený klid 

Jack, který si užívá klidu prázdného domu, najednou zjistí, že bude muset strávit víkend ne zrovna podle svých představ. 

 

Poslední kapka 

Po tom, kdy Gasper a zlatá rybla zjistí, že přátelství s Tiny Head je jen stresující, rozhodnou se vrátit do moře a žít si v pokoji.  

Zadní strana obalu 

Žánr: Animovaný

Délka: cca 88 minut

Původní název: Twisted Whiskers

Společnost: Mike Young Productions / DQ Entertainment / Canal+ / CBBC

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailery