Vapet pro každého – Král zlodějů

Vapet v úterý 14. září 2010 nabídne v rámci tradice další asijský titul Král zlodějů, bohužel se přidává k ostatním vydavatelům a tak jde titul na pulty v balení digipack již za zvýšených 69,- Kč.

Rozmazlený Čchan So je vyhlášený lenoch. Sice ovládá kung-fu, ale moc se nenamáhá někde ho předvést. Jednoho dne se zamiluje do dívky, která prohlásí, že si ho nevezme, dokud se nestane mistrem kung-fu. Čchan neváhá a přihlásí se do turnaje. Uspět bude vzhledem ke zmanipulovaným rozhodčím problém. V tuto chvíli však Čchan netuší, že má před sebou mnohem složitější úkol. Porazit v souboji mocného bojovníka, který usiluje o císařský trůn.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Hodnocení mezi 60 až 70 procenty: Super zábava s výraznou choreografií a slušnou porcí soubojů, i když má Chow za sebou lepší kousky.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční / Komedie

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1992

Délka: 96 minut (1:35:52)

Původní název: Mo jong yuen So Hat-Yi

Světová premiéra: 17. prosince 1992 – Hong Kong

Režie: Gordon Chan

Scénář: Kin Chung Chan, Gordon „Ka-seung" Chan

Produkce: Stephen Siu aka Yeuk-yuen Siu

Hudba: Joseph Koo

Kamera: David Chung

Střih: Mei Feng, Chi-Leung Kwong

Společnost: Win’s Entertainment Ltd.

Hrají: Stephen Chow (So Cahn / So Hat-Yi / Beggar So), Sharla „Man" Cheung (Yu-Shang), Man Tat Ng (generál So), Norman Chu (Chiu), Wai Lam (Seng Ko Lin-Chin), Chung Wang (strýc Mok), Wai Yee Chan (Yu-Shangova sestra), Pak-cheung Chan (ministr spravedlnosti), Lawrence Cheng (profesor), Matthew Wong (císař), Peter Lai (strýc Cheng), King-Tan Yuen (Madam Pimpová), Mi Yan (So Chanova dcera), Cheung-Yan Yuen (Hung Yat-San), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 kantonsky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: ?