Hollywood Classic Entertainment – Osina v zadku

Vydavatelství Hollywood Classic Entertainment k vydání s logem Nedělního Blesku chystá na konec týdne 19. září 2010 za 59,- Kč další titul Osina v zadku. Nejotravnější chlap na světě přichází.

Dva sousední pokoje v hotelu. V jednom pobývá nekompromisní nájemný vrah Ralph Milan, ve druhém je ubytován nesmělý ztroskotanec a sebevrah François Pignon, kterého opustila manželka.

 

François se chce zabít kvůli nešťastné lásce, Ralfa čeká práce. To by ovšem nesměly být pokoje spojeny dveřmi… Ralf má zacíleno na klíčového svědka v korupčním procesu, ale François mu jeho poslání zrovna neusnadňuje.

 

Při neúspěšném pokusu o oběšení se oba muži setkají. Pro Ralpha začíná pořádné utrpení – François je totiž nesmírně otravný mluvka, který se nedá jen tak odbýt.

 

O život půjde každému, kdo se octne v blízkosti této nesourodé dvojice.

Nic moc remake filmu Dotěrný chlap hodnocený většinou pod 50 procent.

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2008

Délka: 86 minut

Původní název: L’emmerdeur

Světová premiéra: 10. listopadu 2008 – USA (American Film Market)

Kinopremiéra v ČR: 5. března 2009

Režie: Francis Veber

Scénář: Francis Veber

Produkce: Patrice Ledoux

Hudba: Jean-Michel Bernard

Kamera: Robert Fraise

Společnost: Pulsar Productions / TF1 International / TF1 Films Production / Téléma / EFVE Films / Canal+ / Sofica Valor 7

Natáčeno: Francie

Hrají: Richard Berry (Jean Milan / Ralf Milan), Patrick Timsit (François Pignon), Pascal Elbé (Edgar Wolf), Virginie Ledoyen (Louise), Laurent Paolini (chlapec z poschodí), Michel Aumont (Randoni), Cédric Chevalme (četník), Laurie Lefret (mladé děvče), José Paul (fotograf), Stéphane Bierry (fotograf), Mathieu Busson (pokladník z autoservisu), Jérémie Covillault (policista), Samuel Dupuy (policista), Philippe Beglia (recepční z hotelu), Sandra Moren (Wolfova sekretářka), Corinne Masier (Suzanne), Andrée Damant (stará dáma), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný