Vapet – Poslední boj

Podle všech indicií má být dřívější pondělní řada vydavatelství Vapet navýšena až ke stropu a v pondělí 20. září 2010 je plánován Poslední boj za 99,- Kč. Ovšem nám dostupný obal nese cenovku 69,- Kč, budeme si tedy muset počkat. Zřejmě šlo „jen" o chybu grafiků.

Jen vítěz přežije… Kong měl ambice stát se vrcholovým sportovcem. Pak ale vstoupil do světa ilegálních zápasů, aby si vydělal. Zapletl se tak do špinavých praktik lidí, kteří chtějí co nejvíc využít jeho talent. Ve svůj prospěch, samozřejmě. Kong je vynikající bojovník a vyhrává jeden zápas za druhým. Žádný soupeř pro něj není skutečnou hrozbou. Jednou je ale donucen zápas prohrát. Až v tu chvíli si uvědomí, že cesta zpět k normálnímu životu neexistuje.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Na imdb.com 6,4 z 10, csfd.cz 63 %: Kdyby se autoři vybodli na scénář a soustředili se jen na boj, bylo by to ještě lepší. Takhle dějová nuda, zabřednutá ve stokrát viděných klišé a slušné souboje (bez obvyklých triků) další akční hvězdy Jackyho Wu.

Zadní strana obalu 

Žánr: Akční

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 2006

Délka: 103 minut (1:42:07)

Původní název: Hak Kuen / Fatal Contact

Světová premiéra: 5. října 2006 – Hong Kong

Režie: Dennis Law

Scénář: Dennis Law

Produkce: Catherine Chan, Tiffany Chen, Charles Heung, Dennis Law, Paco Wong, Herman Yau

Hudba: Tommy Wai

Kamera: Herman Yau

Střih: Chi Wai Yau

Kostýmy: William Fung

Společnost: China Star Entertainment / Point of View Movie Productions / One Hundred Years of Film Company / Gold Label Entertainment

Hrají: Jacky Wu (Kong Ko), Ronald Cheng (Kapitán), Miki Yeung (Siu Tin), Theresa Fu (Chui Chi), Siu-Fai Cheung (Ma Ho-Keung), Ken Lo aka Kenneth Low (Chan Sun), Andy On (Stříbrný drak), Timmy Hung (Portlandský bojovník), Suet Lam (Soo), Yu Xing (King), Yu „Kris" Gu (Fai), Tats „Yee" Lau (žebrák), Sze-Ming „Johnny" Lu (Wai), Marco Lok (Ricky), Shiu Hung Hui (dělník Ming), Wong Chun (dělník Chi), Pounh Chong Soong (rozhodčí), Tung So (Chiu Fung), Au Hin Wai (Jet), Hudson Leung (pan Ma), Paul Smith (zabiják), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 kantonsky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: upoutávky na další vydávané tituly na začátku DVD