DVD edice – Lovci lebek

Další na webových stránkách DVD edice s předstihem oznámený plánovaný titul s neznámým konkrétním datem vydání na měsíc říjen jsou Lovci lebek snad za 49,- Kč. Mysleli si že je čeká náborová akce na lukrativní práci. Místo toho jim jde o krk. Jak daleko byste zašli, abyste získali náskok? Vyšlo ve středu 6. října 2010.

Každé léto přicházejí do vysokoškolských kampusů a kolejí zástupci personálních agentur, kteří hledají vhodné adepty pro nelítostný svět obchodu. Říká se jim „headhunteři" – lovci hlav.

 

Pestrá skupinka studentů obchodu z Berlína se přihlásí na víkendovou akci firmy Takahashi, která hledá zaměstnance na velmi atraktivní místo. Všichni doufají, že získají jedno z žádaných míst v konzultantské firmě. Pod dohledem firemního psychologa budou otestovány týmové schopnosti a improvizační dovednosti v testu přežití.

 

Po dlouhé cestě do východního Polska a nekonečném pochodu lesem, přichází skupinka konečně do tábora. Nic ale nejde podle plánu – kemp je ale úplně zdevastovaný a hlavně v něm není nic k jídlu. Studenti jsou uvězněni v lese, bez jídla, bez úkrytu a možnosti komunikovat s okolním světem. Teprve teď nastává správná situace, aby se projevily jejich charaktery. A adepti jeden po druhém, začínají „ztrácet hlavu".

 

V zahraničí ani ne 30 procent (u nás se mi nepodařilo najít vcelku nic). Na imdb.com se filmu zastává jakýsi ředitel nějakého hororového festivalu.

Žánr: Thriller

Země původu: Německo

Rok vzniku: 2010

Délka: 93 minut

Původní název: Headhunter: The Assessment Weekend

Světová premiéra na DVD: 7. září 2010

Režie: Sebastian Panneck

Scénář: Christoph Willumeit

Produkce: Fabian Diering, Maxim Matthew, Sebastian Panneck, Nilo Paredes, Antonio Payano

Hudba: Michael Ferwagner

Kamera: Yann Philippe Blumers

Střih: Johannes Bock

Kostýmy: Richard Olaf Zintel

Společnost: Panix Film / Molly Aida Film

Hrají: Keith Blaser (Brad), Manuel Cortez (Roman), Mareike Fell (Frahziska), Jesse Inman (Simon), Niels Kurvin (Bernhard), Alexander Laurisch, Shannon Lower (Sarah), Clayton Nemrow (Tom), Thomas Pagels, Maverick Queck (pan Takahashi), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky

Titulky:

Obraz: barevný (podle imdb.com 2,20:1)

Bonus: