InterSonic – Hodina s Agathou Christie 3. DVD

Počítáme s tím, že InterSonic ve středu 29. září 2010 pokračuje třetím DVD v cyklu Hodina s Agathou Christie za 59,- Kč. Detektivní příběhy od nejprodávanější autorky všech dob.

Kolekce 5 DVD s televizní sérií hodinových dílů z roku 1982, založených na tajemných příbězích z pera královny detektivek.

Agatha Christie přichází s unikátní sérií deseti dobrodružných povídek. Pojďme nahlédnout do krásného prostředí Anglie první poloviny dvacátého století a nechme se vtáhnout do případů nejen plných napětí a nadpřirozena, ale i lásky…

DVD obsahuje v přehízeném pořadí další dvě 2 epizody:

5. Tajemství modré vázy (The Mystery of the Blue Jar – 19. října 1982)

Hrají: Michael Aldridge (Dr. Lavington), Robin Kermode (Jack Hartington), Isabelle Spade (Felise), Derek Francis (strýc George), Hugh Walters (pan Dodds), Ivor Roberts (Hubbleú, Robert Austin (policejní sežant), Glynis Brooks (Agnes), Philip Bird (Marchaud), Tara Ward (Porti)

6. Případ nespokojeného vojáka (The Case of the Discontented Soldier – 5. října 1982)

Hrají: William Gaunt (major John Wilbraham), Patricia Garwood (Freda Cleggová), Maurice Denham (Parker Pyne), Lally Bowers (paní Oliverová), Angela Easterling (slečna Lemonová), Veronica Strong (Madeleine de Sara), Derek Smee (vrchní číšník), Karen Mount (anglická růže), Jason Norman (Charlie), Paul Dadson (Neville), Barbara New (paní Bensonová), Lewis Fiander (pan Reid ), a další 

Zadní strana obalu 

Žánr: Krimi / Drama

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1982

Původní název: The Agatha Christie Hour

Režie: Cyril Coke / John Frankau

Námět: Agatha Christie (povídky)

Scénář: T. R. Bowen / John Bryden Rodgers  

Produkce: John Frankau, Pat Sandys  

Hudba: Harry Rabinowitz

Kostýmy: Jill Silverside

Společnost: Thames Television

Údaje o DVD:

Délka: 108 minut

Zvuk: Dolby Digital anglicky, česky

Titulky:

Obraz: 4:3

Bonus: