Bontonfilm – Monty Pythonův létající cirkus I. – 2. DVD

Bontonfilm hlásí na středu 29. září 2010 pokračování rozkouskovaného cyklu Monty Pythonův Létající cirkus, za 99,- Kč by se mělo objevit 2. DVD 1. série.

Obal původního vydání obsahoval tuto upoutávku:  

Milá osobo, jež čteš obal tohoto DVD, na úplném počátku… nestála televize za nic. Pak ale Bůh stvořil Monty Pythonův létající cirkus a televize začala přinášet lidem radost.

Ohavně výstřední a k popukání legrační Pythoni způsobili převrat v komedii a pootočili kormidlem lidských dějin. Teď si díky zázraku v podobě DVD můžete znovu prohlédnout nádherně remasterovanou a prokazatelně pravou kompletní první sérii téhle průlomové show, a to včetně božích šíleností jako jsou "Mrtvý papoušek", "Drc drc" a "Drvoštěpova píseň" (podle všeho oblíbený hit toho nahoře).

A pro případ, že by se vám pojem "kompletní první série" zdál nedostatečně výstižný, lidé, kteří tuhle krabičku připravovali, cítili potřebu to nejlepší z každého skeče ještě zvýraznit. Vejtahové. Takže si tohle DVD odneste domů, ohromte své přátele a uspokojte své mocné Pythonovské touhy, které s Vámi tolik cloumají. A teď všichni společně… "Je drvoštěp a má se fajn…"

S upřímným pozdravem, vnitřní hlas, který k tobě promlouvá, když čteš tyto řádky.

Sepsáno a sehráno Grahamem Chapmanem, Johnem Cleesem, Terry Gilliamem, Ericem Idlem, Terry Jonesem a Michaelem Palinem.

Žánr: Komedie

Země původu: Velká Británie

Původní název: Monty Python’s Flying Circus I.

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital anglicky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: