B.M.S. – …mluviti stříbro se Stellou Zázvorkovou (CD)

V edičních plánech společnosti B.M.S. figuruje na týden od pondělí 1. listopadu 2010 s blíže neurčeným datem další titul mluveného slova, za 49,- Kč by mělo vyjít CD z cyklu …mluviti stříbro, tentokrát se Stellou Zázvorkovou. Vyšlo ve čtvrtek 4. listopadu 2010.  

V sérii "Mluviti stříbro" slavné osobnosti českého kulturního dění hovoří o sobě a svých přátelích, ev. čtou slavná knižní díla. Tentokrát se Stellou Zázvorkovou v rozhovoru spisovatelky Zuzany Maléřové – vzlety i pády, dary i ztráty, úsměvy ze života.

"Herci dovedou být velice maximalističtí ve své kritice, dovedou být ironičtí, sarkastičtí, ale když se člověku něco stane, tak jsou to jedni z nejcitlivějších lidí vůbec.

S některými lidmi je zbytečné diskutovat. Takovým lidem se vyhýbám.

Človek se s fyzickým utrpením vyrovnává mnohem snadněji než s utrpením psychickým.

Když už je člověk na světě tak dlouho jako jsem já, tak se musí pozastavit nad tím, jak je ten osud někdy velice krutý, ale na druhou stranu až štědrý.

Nesmíme si stěžovat, nemůžu pochopit, že někdo chce žít jiný život než dostal. I když je třeba někdy hrozný, ale je to ten život, který žijeme dnes. Jiný nemůže být."

Stella Zázvorková

Zadní strana obálky