DVD edice – Klub tajných agentů

I když v repertoáru DVD edice chybí produkce Asylum, občas to na kvalitě nabídky poznat není. S neznámým konkrétním datem vydání během prosince bude v prodeji akční komedie Klub tajných agentů za 49,- Kč. Je těžké být obyčejným klukem, když je váš táta tajný agent. Vyšlo v pátek 10. prosince 2010.

Raymond "Ray" Chase je vcelku sympatický, i když trochu bláznivý prodavač hraček. Má jediného zaměstnance – japonského prodavače Yamatu. Všem známým se jeví jako neohrabaný, neškodný moula. Zároveň je otcem teenagera Jeremyho, a snaží se ze všech sil, plnit si své otcovské povinnosti. V jeho okolí však nikdo netuší, že vede dvojitý život.

Ve skutečnosti je tajným vládním agentem ze speciální jednotky. Právě se vrátil z mimořádně nebezpečné mise v Tibetu, kde se zmocnil prototypu laserové superpistole, kterou chtěla fanatická "paní Eve" vydražit zájemcům z řad stejně fanatických šejků, generálů a diktátorů. Zdá se, že jeho dokonalé krytí dostává trhliny a nebude mít dlouhého trvání, zbraň tedy ukryje u svého syna.

Když Raye nepřátelská agentka Eve, která chce ovládnout svět, dostane, Jeremy a jeho kamarádi vyrazí na odvážnou misi, aby Raye zachránili.

Ani ne 30 procent: Ani vtipné, ani akční.

Zadní strana obálky 

Žánr: Akční / Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1996

Délka: 87 minut

Původní název: The Secret Agent Club

Režie: John Murlowski

Scénář: Rory Johnston

Produkce: Jordan Belfort, Jimmy Lifton, Paula F. Major, James R. Rosenthal, Brian Shuster, Harry Shuster, David Silberg

Hudba: Jan Hammer

Kamera: Steven Douglas Smith

Střih: Leslie Rosenthal

Kostýmy: Cathryn Wagner

Společnost: Hit Entertainment / Marquee-Starlight

Natáčeno: Arizona, USA

Hrají: Hulk Hogan (Ray Chase), Matthew McCurley (Jeremy Chase), Lesley-Anne Down (Eve), Maurice Woods (Sly), Danny McCue (Bart), Ashley Power (Rosalie), Jimmy Pham (Shigeo), Richard Moll (Wrecks), Lyman Ward (generál SHADOW), Barry Bostwick (Vincent Scarletti), Edward Albert (Max Simpson), James Hong (pan Yamata), Jack Nance (Doc), M. C. Gainey (Jock Dad), Brian Yandrisovitz (Umpire), Vachik Mangassarian (šejk), Rory Johnston (počítačový hacker), Christopher Doyle (policejní řidič), Mark Ginther (strážce Yo-Yo), Alex Koba (sovětský generál), ‚Wild‘ Bill Mock (Spanky), John Ammirati (Buckwheat), Allison Bibicoff, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: