Amercom – Hercule Poirot DVD 44

DVD s pořadovým číslem 44 načíná zatím poslední sérii z edice Hercule Poirot, v trafice k mání od 27. srpna 2010 za 69,90 Kč. Vydavatelství Amercom nám nabízí film s názvem Hodiny.

Mladá písařka Sheila Webbová se má podle telefonické objednávky dostavit do bytu nevidomé slečny Pebmarshové a v případě její nepřítomnosti na ni počkat. V prázdném bytě nejprve zjistí, že všechny hodiny se zastavily a ukazují stejný čas, a těsně před příchodem slečny Pebmarshové navíc objeví za pohovkou mrtvolu neznámého muže…

Vydavatelství v tomto případě předběhlo televizní vysílání… A to se projevilo i na výbavě DVD, které neobsahuje dabing.

Žánr: krimi/detektivní

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2009

Délka: 93 minut

Původní název: The Clocks

Režie: Charles Palmer

Produkce: Karen Thrussell

Kamera: Peter Greenhalgh BSC

Hrají: David Suchet (Hercule Poirot), Olivia Grant (Annabel Larkin), Anna Skellern (Fiona Hanbury), Tom Burke (poručík Colin Race), Andrew Havill (Sven Hjerson), Victoria Wicks (paní Swinburnová), Beatie Endey (paní Hemmingsová), Abigail Thaw (Rachel Waterhouse), Guy Henry (Matthew Waterhouse), Geoffrey Palmer (viceadmirál Hamling), Phoebe Strickland (May), Jamie Winstone (Sheila Webb), Sinead Keenan (Nora Brent), Lesley Sharp (slečna Martindalová), Anna Massey (slečna Pebmarshová), Phil Daniels (inspektor Hardcastle), Ben Righton (konstábl Jenkins), Isabella Parriss (Jenny) a další.  

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, polsky (lektor)

Titulky: české, polské

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9