Filmexport Home Video – Osvícení andělů a démonů

Minulý týden se lámala Mistrova šifra, nyní dojde na Osvícení andělů a démonů. Ve středu 1. prosince 2010 nabízí Filmexport Home Video další dokument v digipackovém balení za 99,- Kč.

Bestseller Dana Browna ANDĚLÉ A DÉMONI zobrazuje svět, ve kterém Vatikán už více než dvě stě let svádí bitvu s mocným tajným společenstvím – Ilumináty. Stejně jako v Brownově knize ŠIFRA MISTRA LEONARDA, i tady nalezneme na pozadí příběhu skutečná fakta a pozoruhodnou pravdu. Proč Vatikán mlčí o své minulosti a událostech s ní spojených? Existuje vůbec ve skutečnosti společenství Iluminátů? Snaží se Ilumináti zničit Vatikán nebo mají vyšší ambice? Kdo jsou andělé a kdo démoni?

POSLECHNĚTE SI EXPERTY

Přidejte se k Simonu Coxovi, autorovi mezinárodních bestsellerů ANDĚLÉ A DÉMONI FAKTA a ROZLUŠTĚNÍ ŠIFRY MISTRA LEONARDA, a vydejte se na výpravu, která vám odhalí plán na ovládnutí světa, jež se datuje už od počátků vzniku křesťanství.

OBJEVTE PRAVDU

Je to víc než jen pouhé hledání důkazů, OSVÍCENÍ ANDĚLŮ A DÉMONŮ vám odhalí intriky barokního a renesančního Říma a jejich důsledky, které jsou patrné dodnes.

UZŘETE UMĚNÍ

Abyste odhalili fakta a fikci na pozadí Brownova románu, budete následovat „Cestu osvícení" a prohlédnete si úžasné Berniniho sochy a fontány, vznešené náměstí sv. Petra a okolí města Vatikánu. Prozkoumáte i starobylý Pantheon a egyptské obelisky a dozvíte se o jejich významu a důležitosti pro Řím a Vatikán.

Žánr: Dokument

Země původu: USA

Rok vzniku: 2005

Délka: 90 minut

Původní název: Iluminating Angels & Demons

Světová premiéra: 27. září 2005 – USA

Režie: Dan Hall, Geof Petch

Námět: Dan Brown (román "Angel and Demons")

Scénář: Maxwell Scott Martin, Geof Petch, Tom Reynolds

Produkce: Melodie Calvert, Simon Cox, Ron Mackovich, Maxwell Scott Martin, M. Scott Martin, Geof Petch

Hudba: Jeff Edwards, Paul Hoffman

Střih: Peter Gamba, Stephen Goetsch

Kamera: Dustin Cornelius, Wayne Jacobs

Společnost: Martin-Calvert Productions / UFO Global Media

Natáčeno: Řím, Lazio, Itálie / Will Geer Theatricum Botanicum – 1419 N. Topanga Canyon Boulevard, Topanga, Kalifornie, USA

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný