MagicBox – Piráti z Karibiku – Na konci světa

Charismatický kapitán Jack se vrací… MagicBox v pondělí 6. prosince 2010 završí za 199,- Kč trilogii zatím posledním dílem Piráti z Karibiku: Na konci světa.

V pokračování filmu Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže nacházíme naše hrdiny Willa Turnera a Elizabeth Swannovou v okamžiku, kdy se přidali ke kapitánu Barbossovi a zoufale pátrají po kapitánu Jacku Sparrowovi, aby ho osvobodili z pasti ve skříňce Davyho Jonese, která mu zatemňuje mysl – zatímco strašidelná loď duchů Bludný Holanďan a Davy Jones pod kontrolou Východní indické obchodní společnosti rozsévají zkázu všude po Sedmi mořích.

 

Proplouvají podvodem, zradou i divokými vodami a musí se dostat až na exotický Singapur a postavit se prohnanému čínskému pirátovi Sao Fengovi. Nyní směřují až na samý konec země, kde si každý musí nakonec vybrat stranu, na kterou se postaví v konečné, obrovské bitvě – v sázce totiž nejsou pouze jejich životy a osudy, ale i sama budoucnost způsobu života pirátů, kteří milují svobodu.

Žánr: Komedie / Akční / Dobrodružný / Fantasy

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 161 minut

Původní název: Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Světová premiéra: 19. května 2007 – USA

Kinopremiéra v ČR: 24. května 2007

Režie: Gore Verbinski

Scénář: Ted Elliott, Terry Rossio, Stuart Beattie, Jay Wolpert

Produkce: Jerry Bruckheimer, Bruce Hendricks, Jack Kney, Peter Kohn, Eric McLeod, Chad Oman, Pat Sandston, Mike Stenson

Hudba: Hanz Zimmer

Kamera: Dariusz Wolski

Střih: Stephen E. Rivkin, Craig Wood

Kostýmy: Penny Rose

Společnost: Walt Disney Pictures / Jerry Bruckheimer Films / Second Mate Productions

Natáčeno: Bahamy / Utah, USA / Dominika / Kalifornie, USA / Havaj, USA / Niagarské vodopády, New York, USA

Hrají: Johnny Depp (Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Barbossa), Orlando Bloom (Will Turner), Keira Knightley (Elizabeth Swannová), Jack Davenport (Norrington), Bill Nighy (Davy Jones), Jonathan Pryce (guvernér Weatherby Swann), Lee Arenberg (Pintel), Mackenzie Crook (Ragetti), Kevin McNally (Joshamee Gibbs), David Bailie (Cotton), Stellan Skarsgård (Bootstrap Bill), Tom Hollander (Cutler Beckett), Naomie Harris (Tia Dalma), Martin Klebba (Marty), David Schofield (Mercer), Lauren Maher (Scarlett), Dermot Keaney (Maccus), Clive Ashborn (Koleniko), Winston Ellis (Palifico), Christopher Adamson (Jimmy Legs), Andy Beckwith (Clanker), Jonathan Linsley (Ogilvey), Yun-Fat Chow (kapitán Sao Feng), Keith Richards (kapitán Teague), Ghassan Massoud (kapitán Ammand), Hakeem Kae-Kazim (kapitán Jocard), Dominic Scott Kay (mladý Will Turner), Vanessa Branch (Giselle), Reggie Lee (Tai Huang), Marshall Manesh (Sumbhajee), Angus Barnett (Mullroy), Giles New (Murtogg), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, maďarsky, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: