Bontonfilm – Superbad

Bontonfilm ve Hvězdné edici ve čtvrtek 16. prosince 2010 nabídne komedii Superbad za 99,- Kč. Jak si rozdělat roštěnku.

Chlapíci, kteří mají na svědomí komedie 40 let panic a Zbouchnutá, tentokrát přinášejí film Superbad.

 

Dva dospívající chlapci Seth a Evan nechtějí nic víc, než si před blížícím se koncem školy a maturitou konečně užít se svými krásnými spolužačkami. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan je milý, chytrý a stydlivý. Seth je drzý, náladový a posedlý děvčaty.

 

K úspěšnému uskutečnění plánu bezpodmínečně potřebují nějaký alkohol a získat ho nebude vzhledem k jejich věku vůbec snadné. Může jim však pomoci jejich kamarád Fogell, kterému nikdo neřekne jinak než McLovin. Ten totiž vlastní falešnou občanku, která by mohla při honbě za nepolapitelným alkoholem sehrát důležitou roli.

 

 

 

Zároveň jsou jim však v patách i dva naprosto neschopní policajti, kteří pro jejich vytouženou noc štěstí nemají vůbec žádné pochopení. A tak sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží… během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte.

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Takřka 80 procent na imdb.com, o 10 méně na csfd.cz: Klasičtí looseři, ale ve velmi ztřeštěném, upřímném a originálním provedení. Byť silně nadsazené až parodické, přesto lidské a vtipné. Některým ale vadí veledlouhá stopáž a míra použitých vulgarit, která film sráží na cosi velmi nevtipného.

Žánr: Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 114 minut (1:53:53)

Původní název: Superbad

Světová premiéra: 17. srpna 2007 – USA, Kanada

Kinopremiéra v ČR: 25. října 2007

Režie: Greg Mottola

Scénář: Seth Rogen, Evan Goldberg

Produkce: Judd Apatow, Evan Goldberg, Shauna Robertson, Seth Rogen, Dara Weintraub

Hudba: Lyle Workman

Kamera: Russ T. Alsobrook

Střih: William Kerr

Kostýmy: Debra McGuire

Společnost: Columbia Pictures / Apatow Productions Company

Natáčeno: California State University Northridge – 18111 Nordhoff Street, Northridge, Los Angeles, Kalifornie, USA / Culver City, Kalifornie, USA / El Segundo High School – 640 Main Street, El Segundo, Kalifornie, USA / Fox Hills Mall – 294 Fox Hills Mall, Culver City, Kalifornie, USA / Glendale, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Sony Pictures Studios – 10202 W. Washington Blvd., Culver City, Kalifornie, USA

Hrají: Jonah Hill (Seth), Michael Cera (Evan), Christopher Mintz-Plasse (Fogell), Bill Hader (policista Slater), Seth Rogen (policista Michaels), Martha MacIsaac (Becca), Emma Stone (Jules), Aviva (Nicola), Joe Lo Truglio (řidič Francis), Kevin Corrigan (Mark), Clement Blake (bezdomovec), Erica Vittina Phillip (Mindy, prodavačka v obchodě s alkoholem), Joe Nunez (prodavač v obchodě s alkoholem), Dave Franco (Greg), Marcella Lentz-Pope (Gaby), Scott Gerbacia (Jesse), Laura Seay (Shirley), Roger Iwami (Miroki), Clint Mabry (dítě s protetikou), Stacy Edwards (Evanova matka), Mark Rogen (otec s netopýrem), Charlie Hartsock (pokladní v obchodě), Donna Hardy (stará dáma), Charley Rossman (ochranka v obchodě), Carla Gallo (krvácející dívka), Ben Best (Quince Danbury), Jody Hill (Tut Long John Silver), Kevin Breznahan (Patrick Manchester), David Krumholtz (Benji Austin), Mousa Kraish (Billy Baybridge), Nicholas Jasenovec (Coffee Fairmount), Martin Starr (James Masselin), Keith Joseph Loneker (Wild Bill Cherry), Matt McKane (Kane Cloverdale), Lauren Miller (Scarlett Brightonová), Peter Salett (Tiger Greendragon), Rakefet Abergel (Muffin Selby), Brooke Dillman (paní Hayworthová), Michael Naughton (učitel tělocviku), Steve Bannos (učitel matematiky), Casey Margolis (mladý Seth), Laura Marano (mladá Becca), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1 česky, 5.1 polsky (voice-over), 5.1 maďarsky, DS turecky

 

Zvukové stopy 

 

Titulky: česky, anglicky, anglicky k audiokomentáři, turecky, maďarsky, polsky, arabsky, bulharsky, chorvatsky, estonsky, hebrejsky, islandsky, rumunsky, srbsky, slovinsky

 

Výběr titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Necenzurované záběry, které jste nemohli vidět v kinech + Menu obsahující další ze Sethových čmáranic –

Vynechané a prodloužené scény, Nepovedené záběry, Line-O-Rama, Zpověď policejního auta – projížďka s těmi nejlepšími z Clark County, Film o filmu: Superbad, Původní čtená zkouška z roku 2002 – Seth Rogan čte "Sethův" part, Lomentář autorů a herců, Pineapple express: exkluzivní první pohled, a další!

Bonusy