Universal Music – The Best Of Frank Sinatra (CD)

V sobotu 18. prosince 2010 další díl Galerie legend, tentokrát nabízí Universal Music za 99,- Kč výběr The Best Of Frank Sinatra

Výběr opět "obsahuje rozsáhlou anotaci Miloše Skalky" a skládá se z těchto skladeb:

01. You Make Me Feel So Young

02. You´ll Never Walk Alone

03. These Foolish Things (Remind Me Of You)

04. I Only Have Eyes For You (with the Benny Goodman Sextet)

05. All Of Me

06. I´ll Get By (As Long As I Have You)

07. Begin The Beguine

08. Night And Day

09. All The Things You Are

10. It Had To Be You

11. Amor

12. I´ll Walk Alone

13. You Are Love

14. Embraceable You (with Martha Tilton)

15. I´ve Got My Love To Keep Me Warm

16. I´m In The Mood For Love

17. Tenderly

18. Somebody Loves Me

19. My Heart Stood Still

20. If I Loved You

21. You´ll Never Know

22. As Time Goes By

23. That Old Black Magic

24. I´ll Never Smile Again (with Tommy Dorsey)

25. I´ll Be Seeing You

Zadní strana obalu