Vapet pro každého – Jeepers Creepers 2

A opět tu máme začátek zprostředka. Zatímco trojka se údajně připravuje, jednotka byla kdysi v katalogu H.C.E. a Vapet nabídne v úterý 4. ledna 2011 v edici Pro každého prostředek – Jeepers Creepers 2 v digipacku za 69,- Kč. Vychutná si tvůj strach. Neuvěřitelné tempo a napětí vás uvězní v křesle a nenechá vstát.

Jeepers Creepers… Jeepers Creepers…vychutná si tvůj strach… to je ta písnička, která v prvním díle hororu oznamovala, že nenasytná obluda Creeper je nablízku a touží po krvi. Zrůdné netopýří monstrum zvané Creeper , žíznivý feťák lačný krve, opět přichází. Po 23 letech, na 23 dní. Probuzen a vytráven občerstvujícím zimním spánkem plánuje s morbidní chutí strašidelnou hostinu, kterou si chce stůj co stůj dokonale užít.

 

Partička basketbalistů spolu s trenéry a roztleskávačkami uvízne se školním autobusem na opuštěné silnici kdesi v americkém zapadákově. Dost nepříjemná situace a ještě ke všemu je tma jako v pytli. To je přesně ta chvíle pro krvelačné monstrum, které dokáže vyčenichat strach svých potencionálních obětí. Bylo zrozeno zlem a každých 23 let s otřesnou jistotou procitá, aby ukojilo svůj hlad. S morbidní chutí plánuje velkolepou hostinu. Své oběti si jednu po druhé připraví ke krvavé žranici. Naštěstí je tu někdo, kdo zuří a jde zrůdě nemilosrdně po krku…

Jako tradičně dvojka neunese srovnání s jedničkou, kolem 50 procent: Slabý scénář, chabá atmosféra, tuctová béčková podívaná.

Zadní strana obalu 

Žánr: Thriller / Horro

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 100 minut

Původní název: Jeepers Creepers II

Světová premiéra: 16. května 2003 – Francie (Cannes Film Market)

Kinopremiéra v ČR: 13. listopadu 2003

Režie: Victor Salva

Scénář: Victor Salva

Produkce: Francis Ford Coppola, Kirk D’Amico, Lucas Foster, Tom Luse, Bobby Rock, Philip von Alvensleben

Hudba: Bennett Salvay

Kamera: Don E. FauntLeRoy

Střih: Ed Marx

Kostýmy: Jana Stern

Společnost: United Artists / Myriad Pictures / American Zoetrope / Jeepers Creepers II

Natáčeno: Long Beach, Kalifornie, USA / Tejon Ranch, Kalifornie, USA

Hrají: Ray Wise (Jack Taggart Srov.), Jonathan Breck (Creeper), Garikayi Mutambirwa (Deaundre ‚Double D‘ Davis), Eric Nenninger (Scott ‚Scotty‘ Braddock), Nicki Lynn Aycox (Minxie Hayesová), Travis Schiffner (Izzy Bohen), Lena Cardwell (Chelsea Farmerová), Billy Aaron Brown (Andy ‚Bucky‘ Buck), Marieh Delfin (Rhonda Truittová), Diane Delano (řidička autobusu Betty Bormanová), Thom Gossom Jr. (trenér Charlie Hanna), Tom Tarantini (trenér Dwayne Barnes), Al Santos (Dante Belasco), Josh Hammond (Jake Spencer), Kasan Butcher (Kimball ‚Big K‘ Ward), Drew Tyler Bell (Jonny Young), Luke Edwards (Jack Taggart Jr.), Shaun Flemming (Billy Taggart), Justin Long (Darry Jenner), Bob Pappenbrook (muž v čekárně), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: