Hollywood Classic Entertainment – Zázrační pejsci 2

Další příklad skákání mezi vydavateli. Hollywood Classic Entertainment s logem Nedělního Blesku připravil z katalogu SPI International na 16. ledna 2011 za 59,- Kč pokračování filmu, jehož první díl nabízel před dlouhou dobou Vapet – Zázrační pejsci 2. V hlavní roli čtyřnozí miláčci!

Paula se přestěhovala po rozvodu do malého městečka Hope Springs. Její šestnáctiletá dcera Sarah se bojí psů – v mládí ji jeden napadal a pokousal, zůstala jí jizva nad pravým okem. Nosí kvůli tomu velké tmavé brýle, protože tvrdí, že ji ten pes zohyzdil. Jeden z kluků z okolí se s ní chce seznámit, ale ono o to nestojí a raději se ve svém novém bydlišti nudí sama. Její desetiletý bratr naproti tomu odjakživa po psovi touží. Náhodou nalezne v lese dva psí utečence, o které se začne potajmu starat – a zjistí, že mají zázračnou moc, která pomáhá uzdravovat nemocné v pečovatelském domě, kde Paula pracuje. O tom se ale dozví dva podvodníci, kteří se rozhodnou psy ukrást a vydělat s jejich pomocí jmění.

A ještě zkratková verze z obálky:

Dva psí nalezenci mají zázračné schopnosti – dokážou pomáhat lidem a uzdravovat je. Výjimečným zvířátkům však hrozí nebezpečí v podání nenechavých zlodějů… Desetiletý Zack, psí ochránce se proto vrhá do akce, aby ubránil své mazlíčky!

Necelých 50 procent: Pejsci ve filmu mihnou tak všeho všudy deset minut a z toho je pět minut závěrečné mazlení…

Zadní strana obálky 

Žánr: Drama / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 90 minut

Původní název: Miracle Dogs Too

Světová premiéra: 21. ledna 2006 – USA (USA Film Festival)

Režie: Richard Gabai

Scénář: Leland Douglas

Produkce: Michael Amato, Steve Austin, Nzinga Garvey, Terry Kennedy, Paolo Paci, Jennifer Watson

Hudba: Deeji Mincey, Boris Zelkin

Kamera: Hank Baumert Jr.

Střih: Lisa Willinger

Kostýmy: Diane Kearney

Společnost: Animal Film LLC / Tag Entertainment

Natáčeno: Dallas, Texas, USA / Grapevine, Texas, USA

Hrají: Janine Turner (Paula Wellsová), Patrick Muldoon (Dr. Jeff), Dustin Hunter Evans (Zack Wells), Lesley Ann Warren (zdravotní sestra Bleakerová), Jaleel White (Leo), Jonathon Trent (Francis), Casey Evans (Sarah Wells), Preston Jones (Josh), Charles Durning (kapitán Pete Weaver), David Keith (pan Mulvaney), Alana Austin (Natalie), Frances P. Evans (zdravotní sestra Framces), Ed Young (John Moore), Dorothy Deavers (Elizabeth), James Trow (pan Parker), Joyce Ingle (paní Garfieldová), Sarah Cahill (recepční), Mimi Umidon (matka), Rolanda Brigham (pokojská), Carlisle Studer (Cassidy), John William Galt (obchodník pan Pauling), Grayson Connor Clemmer (chlapec), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný