North Video – Krvavá odplata

Už jsme tady jednou tuhle dvojku měli, asi se jim spolupráce líbí. North Video posílá do trafik v pátek 4. listopadu 2011 znovu Vala Kilmera a 50 Centa, tentokrát na DVD Krvavá odplata za 199,- Kč. Musí porušit zákon, aby ho sám mohl nastolit.

Policista Michael Savion se při své práci denně setkává s tím nejhorším zločinem, ale i s korupcí, která ovládá celý policejní sbor. Po smrti bratra Davida, který patřil k jednomu z pouličních gangů, Michael pochopí, že z tohoto začarovaného kruhu není úniku.

Z traileru

Detektiv Hardwick bere Davidovu smrt na lehkou váhu, protože mu vůbec nevadí, když si „zlí hoši“ mezi sebou sami vyřizují účty a dělají tak špinavou práci za policii. Savion proto odloží uniformu a dá se do pátrání na vlastní pěst. Pronikne do srdce mafiánské organizace a chystá krvavou odplatu.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Stále více si však uvědomuje, že to, co plánuje, by s policejním odznakem možná byla záslužná služba spravedlnosti, ale bez odznaku že to bude jen chladnokrevná vražda.

Stejně jako u výše zmíněného titulu, ani tentokrát žádný zázrak – na imdb.com všehovšudy 42 procent, na csfd.cz 50: Jasná nenáročná béčková podívaná rovnou pro videotrh, kde nesympatický hrdina s nekonečným zásobníkem likviduje gang za gangem až k hodně trapnému konci.

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 85 minut

Původní název: Blood Out

Světová premiéra: 26. dubna 2011 – USA

Režie: Jason Hewitt

Scénář: Jason Hewitt, John A. O’Connell

Produkce: 50 Cent, Michael Arata, Ryan S. Black, Barry Brooker, Nicola Cartwright, Randall Emmett, Brendan Garst, Aaron L. Ginsburg, Luke Goss, Jason Hewitt, Frederico Lapenda, Carsten H. W. Lorenz, Blaine McManus, John A. O’Connell, Suzanne Tierney, Troy Wagner, Stan Wertlieb

Hudba: Jermaine Stegall

Kamera: Christian Herrera

Střih: Ezra Gould, Matt Hathcox, Donald Ray Washington

Kostýmy: Sandra Algood

Společnost: Films In Motion / Voodoo Production Services

Natáčeno: Baton Rouge, Louisiana, USA

Hrají: Luke Goss (Michael Savion), Val Kilmer (Arturo), Curtis „50 Cent“ Jackson (detektiv Hardwick), Vinnie Jones (Zed), Tamer Hassan (Elias), AnnaLynne McCord (Anya), Ed Quinn (Anthony), Ryan Donowho (David Savion), Stephanie Honore (Gloria), Sam Medina (Squat), Shaun Grant (Billy), Franklin Roberto ‚Bobby‘ Lashley (Hector), Laura Bach (Donna), Michael Arata (detektiv), Shanna Forrestall (domácí), Jake Moran (Jesus), Margo Swisher (úřednice), Damon Lipari (Stix), Isabella nais Hewitt (Veronica), Chukwuma ‚Chima Chekwa‘ Onwuchekwa (Kelvin Martin), Debby Gaudet (bezdomovkyně), Jason Hewitt (detektiv Jones), Cherie Thibodeaux (Rose), Kim Ormiston (Eliasův osobní strážce / tmavý anděl), Misty Ormiston (Eliasův osobní strážce / světlý anděl), Nicholas Russel (Nate), Lily Solange Hewitt (Sally), Richard Zeringue (šerif Rose), Josh Gates (Cali), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: