EMI – Markéta Konvičková a No Talking Band – Hard Rock Cafe Live 2010

EMI se v letošním roce zatím nabídkou hudby ze svého katalogu na pultech trafik zrovna moc nevytáhlo. Po připomínce Karla Svobody to byly Holki a dnes v pátek 18. března 2011 cosi, co se jmenuje Markéta Konvičková a No Talking Band – Hard Rock Cafe Live 2010. DVD je v prodeji za 99,- Kč

Jsouce zcela nepoznamenán stále natahovanými pěveckými soutěžemi naší komerční televize, našel jsem si o nabízeném nosiči následující  informace:

První DVD teprve 16-leté zpěvačky Markéty Konvičkové přináší vzpomínku na podzimní turné s její kapelou No Talking po devíti městech České republiky.

Základ záznamu tvoří koncert v pražském Hard Rock Cafe, ale DVD je doslova prošpikováno záběry ze zákulisí a atmosférou všech ostatních koncertů. Jako bonusy byly zařazeny aktuální Markétiny klipy, filmy o jejich natáčení i záznam živého vystoupení ze Staroměstského náměstí v Praze na Hudebních festivalových cenách. Držitelka Českého slavíka 2010 (objev roku) a hudební ceny TV Óčko (tatáž kategorie) vybrala na DVD své oblíbené verze písní svých idolů ( M.Cyrus, Duffy, T. Turner, Rihanny ), ale i svoje původní písně, které v loňském roce patřily mezi nejhranější skladby českého rozhlasového éteru (Co hvězdám šeptají, To holky maj rády, Láska se nedá dělit třemi). Bonbónky jsou na DVD duet s Petrem Bende (Chvála bláznovství) a špičkové instrumentální výkony hudebníků v čele s fenomenálním kytaristou Andonisem Civopulosem. 

Debutové DVD zpěvačky Markéty Konvičková mapuje její podzimní turné Křížem Krážem 2010. Kromě písní z alba na Šňůře perel uslyšíte v podání Markéty i její oblíbené světové hity a na DVD nechybí ani 4 videoklipy. Zcela určitě fanoušky zaujmou i dokumenty ze zákulisí natáčení a CD a taky záznam nezapomenutelného vystoupení na Staroměstském náměstí v Praze na Hudebních festivalových cenách. DVD Markéta Konvičková Live in Hard Rock Cafe symbolicky uzavírá etapu této nadějné zpěvačky a už nyní jsou v plném proudu přípravy nového CD pod vedením věhlasného producenta Steva Walshe!

Obsah DVD podle obalu:

01. Childs Anthem

02. The Limb

03. Proud Mary

04. Na šnůře perel

05. Mercy

06. Russian Roulette

07. Křížem krážem

08. Chvála bláznovství

09. Dokonalá

10. Věci běžné

11. Nenech mě čekat

12. Co hvězdám šeptají

13. To holky mají rády

14. Láska se nedá dělit třemi 

 

bonus: Making of video  

 

Zadní strana