Vapet vás baví – Sestřička v kalhotách

Vapet ve čtvrtek 24. března 2011 v ediční řadě Vás baví představí další bláznivou italskou komedii Sestřička v kalhotách v digipacku za 69,- Kč. V hlavní roli hvězdný Enrice Montesano.

Pokud vám jméno „hvězdy" opět nic neříká, pak si připomeňte třeba komedie Dostihová horečka, Chléb, máslo a marmeláda, Tři tygři proti třem tygrům.

Potisk DVD 

Mario je zdravotní sestrou. Vede poklidný život a nade vše miluje svou krásnou ženu Ninu. Ta se ale celé dny povaluje doma u televize a Mario citově strádá, o prázdném žaludku nemluvě. Jednoho dne se ale všechno změní. Mario vyhraje v loterii luxusní vůz značky Fiat Argenta. Ženě o výhře neřekne a sám si užívá života na výsluní. V novém bouráku, ho totiž všichni považují minimálně za doktora. Ve vybrané společnosti se konečně pořádně nají a pomiluje krásnou ženu. Když ale auto náhodou ukradnou zloději, Mario se dostane do pěkné šlamastiky a bude mít hodně co vysvětlovat.

 

Na csfd.cz zatím nic, na imdb.com průměrných 52 procent a jediný komentář: I když si Daniela Poggi sundá šaty několikrát, nezaujme ani to. To, že muži milují auta a ženy televizi, víme i bez nepovedeného filmu.

Zadní strana 

Žánr: Komedie

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1982

Délka: 98 minut

Původní název: Il paramedico

Režie: Sergio Nasca

Scénář: Enrico Montesano, Sergio Nasca, Laura Toscano, Franco Marotta, Gianfranco Manfredi, Luciano Vincenzoni

Produkce: Fulvio Lucisano

Hudba: Armando Trovajoli

Kamera: Giuseppe Aquari

Střih: Antonio Siciliano

Kostýmy: Marisa Crimi

Společnost: Italian International Film

Hrají: Enrico Montesano (Mario Millio), Edwige Fenech (Nina Millioová), Leo Gullotta (zástupce žalobce), Mauro Di Francesco (terorista), Marco Messeri (Spartaco), Enzo Robutti (policejní komisař), Enzo Liberti (domovník), Ugo Fangareggi, Daniela Poggi (Vittoria), Enzo Cannavale (advokát Geonosa Carlina nebo Gallina), Rossano Brazzi (Augusto Pinna), Antonia Carmi, Calogero Buttà, Francesco Bagagli, Roberto Ceccacci, Franco Diogene, Clarita Gatto, Maurizio Gaudio, Barbara Herrera (žena – hypochondr), Carlo Monni, Gabriele Villa, Pietro Zardini (hlídač garáží), Nicola Di Gioia (smetišťák), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: