Pohádky

Občas se ve zdejších informacích objeví i titul, který stojí mimo filmová DVD, například v poslední době audio CD z Deníku nebo hry, vycházející jako příloha ABC. Ale na pultech leží i mnoho dalších titulů.

Při dnešní exkurzi po trafikách jsem tak například potkal Méďu Pusíka, extra číslo z února. Určeno pro děti od 3 let, s CD a omalovánkami. Za 75 korun můžete mít audio CD Království pohádek s číslem 130 s pohádkami Kocour v botách, Panská řeč a Permoník. Nebo například únorové Sluníčko, které má v ceně 69 korun pohádkové CD s číslem 30, kde pohádku Král ozvěny vypráví Eduard Cupák.
Pokud chcete přehršel kreslených pohádek, máte k dispozici za 249 korun Kouzelné příběhy, což je sada vždy 3 DVD. Nyní je k dispozici balík s označením Nr. 17, v němž se nachází „Opravdové domácí kino“ – to opravdu stojí na přebalu napsáno :-) – s pohádkami Císařovy nové šaty, Fantaghiro, 3 malá prasátka. Druhým balíčkem je pak Speciální vydání Nr. 4, cena stejná, tituly Sandokan, Perníková chaloupka, Monte Christo. A velké titulky „Skvělý český dabing“ nebo „Animované DVD menu“.
Hodně štěstí při výběru…