Špidla Data Processing – Prokletý hřbitov – Krkavčí kletba

Již zítra, tj. ve čtvrtek 9. června 2011, připravilo vydavatelství Špidla Data Processing další počítačovou hru edice Hráčův ráj s názvem Prokletý hřbitov – Krkavčí kletba. Tato hrůzostrašná adventura plná hledaček a hlavolamů je k mání za obvyklých 49,90 Kč.

Drobná autonehoda vás zastaví na nejméně vhodném místě – u hřbitova. Živou duši zde sice nepotkáte, zato zde zůstanete uvězněni s prokletými duchy. Mohou vám pomoci najít cestu ven. Nebude to ale zadarmo…

Ve hře na vás čeká:

– strašidelná atmosféra
– osvobození prokletých duší
– fantastická grafika

Jedete autem napříč odlehlou část města. Je noc, prší a blesky křižují noční oblohu jeden za druhým. Náhle něco rozbije přední okno. Leknutím zavřete oći a nabouráte do zdi, těsně vedle vrátek. Pomalu se proberete a uvidíte děsivého havrana. Koukne na vás a zmizí do černé tmy. Projdete brankou a hledáte pomoc. Když v tom…

Branka se zavřela a není návratu. Najednou vidíte, že jste na hřbitově. O chvilku později se setkáváte s prvním prokletým duchem. Žádá vás o pomoc a tím začíná váš napínavý příběh. Dokážete se dostat ze hřbitova živí?

Vaším úkolem je zprostit duchy krkavčí kletby. K tomu potřebujete bystrou mysl a pořádný kus odvahy. Cestuje časem a pomozte duchům napravit staré hříchy. Musíte jen najít spoustu skrytých předmětů a správně je použít v tu pravou chvíli. S chutí do toho!

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.4 GHz a vyšší
– 1 GB RAM
– DirectX
– 713 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta