Moving Culture – Bibi Blocksberg 4

 

Společnost Moving Culture nabízí další DVD s kreslenými příběhy malé čarodějky Bibi Blocksberg 4, ke koupi za cenu 49,- Kč v úterý 3. března 2009

 

 

V sedmé a osmé epizodě seriálu Bibi Blocksberg opět přínášíme příhody malé čarodějky, holčičky Bibi. Bibi je milá, dobrosrdečná a svými čarovnými schopnostmi se vždy snaží pomoci svému okolí. Její rozpustilé kouzlení občas pěkně zamotá události, ale vždy jí pomůže nějaká zkušená čarodějka, nejčastěji maminka Barbara.  

 

DVD obsahuje 2 příběhy: 

 

07. Bibi a dinosauří vejce – 26:41

Bibi jde se třídou na exkurzi do jeskyní poblíž městečka. Zatímco ostatní žáci pátrají po zkamenělinách, Bibi spolu s kamarády najde dinosauří vejce, ve kterém je život. Nikdo jim samozřejmě nevěří. Dinosaurus se může vylíhnout jen s pomocí magických sil čarodějnic tří generací. Bibi a její mamince Barbaře pomůže Mania, čarodějnice, která potřebuje skořápku pro výrobu blahodárného lektvaru. Díky spojení všech tří se vyklube malý dinosaurus a s Bibi se stanou nejlepšími přáteli. Dinosaurus záhy vyroste do obřích rozměrů. Bibi má čím dál víc práce s obstaráváním potravy a její magické síly se brzy vyčerpají. Bibi má strach, aby dinosaurus nezemřel hlady. Mania jí dá radu a Bibi s těžkým srdcem, pomocí kouzla uvede dinosaura do umělého spánku. Teď dinosaurus vypadá jako zkamenělý. Bibi je moc smutná, ale jen do té chvíle, než na ni dinosaurus mrkne. 

 

08. Bibi a upíři – 27:26

Teta Amanda dá rodině Blocksbergových darem tajemné prázdniny v hotelu na hradě. Před odletem tatínek Bernard zjistí, že hotel je v Transylvanii a začne se obávat! Bibi mu raději přikouzlí bezstarostnou náladu. Ale kouzlo funguje pouze omezenou dobu a nedá se opakovat. Po příletu rodinu na letišti vyzvedne hrbatý řidič a na hradě je přivítá sám hrabě Drákula. Barbaře a Bibi se to vůbec nelíbí. Tatínkovi však připadá upíří hrad náramně zábavný. K večeru kouzlo přestává účinkovat. Ve snaze vyvézt Bernarda z míry se majitelé hradu navečer přestrojí za upíry a Bernarda pořádně vyděsí. Barbara a Bibi ho z jejich spárů nakonec vysvobodí a ačkoliv hrabě přizná, že vše je pouze předstírané, Blocksbergovi raději odjíždějí domů. Dávají přednost relaxaci u zahradního bazénu.  

 

Údaje o DVD

 

Délka: 55 minut

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 slovensky, DD 2.0 rumunsky

Titulky: žádné  

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Regiony: All

Bonus: žádný