Bontonfilm – Teletubbies – Tuli Tuli / Teletubbies na sněhu

Bontonfilmu v neděli 20. listopadu 2011 pokračuje ve vydávání dětského TV pořadu Teletubbies. Vychází disk Teletubbies: Tuli Tuli / Teletubbies na sněhu za 99,- Kč. V daleké zemi za horami si Teletubbies hrají s vámi!

Kouzelný větrník se roztáčí a v Teletubbylandu začíná nový den. Vaše čtyři hravé kamarády čeká další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá Laa-Laa si nejraději hraje s balonem a všichni společně s nejmenším Po žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli…

TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu.

Tuli Tuli

Tinky, Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po tancují karibský tanec. Jack, Francesca a Andy šli hledat zajíce. Pak přišel čas na tubby toast a Noo-noo. Mezitím milá paní vypráví příběh o neposlušnosti a Laa-Laa jde pak s Dipsy na procházku. Z kouzelného mraku padá kouzelný déšť a Teletubbies se k sobě začali tulit a objímat se, protože se mají moc rádi!

 

Teletubbies na sněhu

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po pracují, když tu se najednou na obloze něco objeví. Je to jiskřivý mrak. Zčistajasna je jich tu víc, začíná sněžit až je všechno bílé a zasněžené. Děti ve Finsku zpívají vánoční píseň o skřítcích. V Anglii je spousta dětí, které vánoční písničce tleskají. Teletubbies se mezitím kloužou na sněhu. Ve Španělsku právě děti dostaly vánoční dárky. A velká sněhová koule se přes celý Teletubbyland valí přímo k domu… Jejda!

Zadní strana 

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: Velká Británie / USA

Rok vzniku: 1997-2001

Délka: 128 minut (celkem 335 dílů)

Režie: Paul Gawith, Vic Finch, Andrew Davenport, David Hiller

Scénář: Andrew Davenport, Anne Wood

Produkce: Kenn Viselman, Mary Pyke, Anne Wood, Andrew Davenport, Sue James

Hudba: Andrew McCrorie-Shand

Střih: Lee Phillips, David Barry, Simon Cruse, Gordon Burton, Jonathan Birkett, John Cryer, Michael Holliday

Kostýmy: Niki Lyons

Společnost: British Broadcasting Corporation / Ragdoll Productions

Natáčeno: Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Velká Británie

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky:

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: