Bontonfilm – To nejlepší podle Erica Idlea

Už je to dva roky, kdy poprvé Bontonfilm prohnal trafikami dílo slavného létajícího cirkusu. Pokud má Zóna správné informace (a občas je zřejmě nemá…), pak se ve středu 2. května 2012 měli vrátit Monty Pythoni do trafik prostřednictvím výběrů, které vytvořili jednotliví členové. Jako první to měl být za 99,- Kč mix To nejlepší podle Erica Idlea. Vydání ale zatím nelze z žádných zdrojů potvrdit, podle rozvozových plánů JRK Kladno půjde disk do trafik nakonec v neděli 6. května 2012.

Eric Idle – opravdu hodné úspěšný herec, autor, skladatel, režisér producent a broadwayský impresário – stále nemá dost. Rozhodl se přetvořit celý svět zábavy podle svých představ. Poskládal vše, co považuje za nejlepší z celého čtyřletého fungování Monthy Pythonů, a vtěsnal to do jednoho praktického balíčku, který právě držíte v ruce. Dokonce speciálně pro toto DVD připravil úplně nový, dosud nikde neuveřejněný materiál. Skoro se nechce věřit, co je tahle milionářská megastar ochotná udělat pro pár peněz navíc, že?

Zadní strana

Žánr: Komedie

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2006

Délka: 57 minut

Původní název: Monty Python´s Personal Bests: Eric Idle

Světová premiéra: 22. února 2006

Účinkují: Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idlea, Michael Palin, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky

Titulky: česky, anglicky

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: Pro ty, kteří z Pythonů viděli úplně všechno, je tu osobní test sestavený pythonovským expertem Kimem "Howardem" Johnsonem a navíc To druhé nejlepší podle Erica Idlea