Cassia Riley

Cassia Riley patří k těm herečkám, které trpí vysokým krevním tlakem, a proto mají neustále pocit, že je jim horko. Není tedy divu, že ji ve filmech vidíme spíše méně oblečenou. Aspoň se tak nepotí a cítí se uvolněněji. To platí v konečném důsledku i o divácích.

Cassia je spíše modelka než herečka, k herectví přičuchla teprve nedávno. A jak tak chodila po těch různých módních přehlídkách, specializovala se zvláště na předvádění plavek. A tak není divu, že v tom, v čem je opravdu dobrá, exceluje i na televizních obrazovkách. Jak sama říká, pózování v plavkách jí připadá zcela přirozené, a ještě o něco pohodlnější je to bez plavek.

Cassia Riley se narodila 27. října 1980 v Los Angeles, California, USA. Popularitu si začala získávat v magazínu Penthouse v letech 2005 a 2006. V červnu 2005 se objevila v rozhlasové show Howarda Allana Sterna. Její přítel Erik Schrody je zakladatelem hip-hopové skupiny House Of Pain a frontmanem této formace známým pod uměleckým jménem Everlast.

V lednu roku 2006 se v zákulisí mluvilo o jejím vztahu s basseballovým hráčem s divným jménem Derek Jeter, který je kapitánem New York Yankees. Tyto fámy však Cassia popřela v inteview s Chaunce Haydenem pro New York Magazine.

V roce 2005 hrála Cassia ve filmu „Stocking Secrets 11“, jehož režisérem je Kira Eggers. Tento film bychom mohli zařadit spíše do kategorie pouze pro dospělé. Její partnerkou v tomto filmu byla herečka Mackenzie Mack. Tento film vyšel i na DVD a měl ve své kategorii dobrý ohlas.

V lednu 2007 spatřil světlo světa instruktážní film Bared, Bound and Tickled All Over. V březnu 2007 pak následoval další instruktážně dobrodružný film Tie ‚Em Up and Keep ‚Em Quiet!.

Hovoříme-li zde o „instruktážně dobrodružném“ žánru, nemáme tím ovšem na mysli filmy typu „Sandokan, tygr z Mompracemu“ nebo „Lovci pokladů“. Jde spíše o dobrodužství poznání. Pohybujeme se tedy na pomezí experimentálního a vědeckého filmu. Jde například o to zjistit, jak dlouho vydrží člověk lechtání na chodidlech. Zase další krok na cestě k poznání tajemství lidského těla. Co je to vlastně lechtání? Jakou roli tento fenomén hraje v lidském životě? To jsou některé z otázek, které si kladou autoři filmu.

Anebo třeba zajímavý problém, který může nastat, když vás někdo sváže provazem. Nastává potřeba se nějak vyprostit. A co když navíc máte třeba roubík? Ano, a právě toto jsou ony nepříjemné situace, popisované tak sugestivně ve filmu. Ale je třeba vědět, jak se zachovat, protože v dnešní době člověk neví, co ho může potkat. A to se dozvíte právě v tomto filmu.

Cassia Riley se v těchto dobrodružných filmech dobře osvědčila, a tak nezbývá než doufat, že jí režiséři dají šanci i nějakém tom psychologickém dramatu, nebo filmu více orientovaném na intelektuály, což by si jistě vzhledem ke svému anatomickému talentu zasloužila.