Deník Šíp – Velikonoční dobrodružství

Neuplynul ještě ani týden od doby, kdy deník Šíp vyšel s DVD diskem Maléry pana účetního, a už je tu další. Zítra (6. dubna 2007) jako příloha těchto novin vychází další DVD s filmem „Velikonoční dobrodružství“. Cena DVD je pouhých 38 Kč!

VELIKONOČNÍ DOBRODRUŽSTVÍ

Na Vajíčkový den, kdy se ve Vajíčkově vyrábějí všechna velikonoční vajíčka, se odehraje ten nejodpornější zločin v dějinách. Zásluhou protřelé zlodějské tlupy všechny nádherné kraslice přes noc zmizí, což vážně ohrožuje nadcházející Velikonoce. Proto se skupina neohrožených vajíčkovských hrdinů (místní učitelka, ředitel školy, cukrář a jeho žena, noční hlídač a matka hlavního podezřelého) vydává na strastiplnou pouť, během níž zachrání Velikonoce a možná se dozvědí i něco o sobě samých. Kouzelná pohádka Velikonoční dobrodružství je určena pro všechny kluky a holky, kteří mají rádi příběhy plné napětí a úžasných vtipů.

Země původu: USA
Rok vzniku: 2004
Originální název: The Easter Egg Escapade
Studio: Hatch House Studios

PRODUKCE: Fran Drucker, Cindy Bressler
SCÉNÁŘ: John Michael, Williams
REŽIE: John Michael, Williams

Jazyk: Dolby Digital česky 5.1
Délka: 91 minut
Formát: DVD 5
Bonusy: fotogalerie

A ještě vám prozradíme jeden „easter egg“: Pokud se vám nechce kupovat DVD a přesto by jste film rádi viděli, máte možnost ho shlédnout zítra (v pátek 6. dubna 2007) ráno o třičtvtrtě na sedm na programu slovenské televize STV1.