Vadné DVD Majora Zemana

Společnost Prague Promotion s.r.o. se omlouvá všem fanouškům legendárního Majora Zemana, kteří si zakoupili třetí a čtvrtý díl vydaný 11.11.2007 a nemohli shlédnout tyto díly. Chybou výrobce DVD se dostaly do distribuce vadné kusy vylisků. Společnost sice nabízí možnost výměny vadných kusů zasláním na její adresu, existuje ale i jednodušší možnost:

Dle nejnovější informace od vydavatele, kterým je společnost Prague promotion s.r.o., by měl distributor začít zítra zavážet místa s problémovými DVD již opravenými nosiči, takže pokud patříte do skupiny takto postižených zákazníků, možná by jste měli jednodušší zeptat se přímo tam, kde jste původní vadné DVD zakoupili, jestli už dostali nové bezvadné DVD.
Jinak ale platí i druhá možnost uplatnění reklamace: zašlete vadná DVD (pouze DVD bez kartonové »obálky«) na níže uvedenou adresu, odkud Vám budou odeslány bezchybné kusy.
Děkujeme za pochopení. Prague promotion s.r.o.
Prague Promotion s.r.o.
Leknínová 3033/7
106 00 Praha 10
info@praguepromotion.cz
Také deník Aha! přinesl v dnešním čísle omluvu: Omlouváme se všem čtenářům deníku Aha! a příznivcům seriálu Třicet případů majora Zemana. Bohužel v minulém čísle, jehož součástí bylo i DVD s třetím a čtvrtým dílem, se z důvodu chyby kontrolního zařízení dostalo do distribuce menší množství nehratelných nosičů. Výrobce proto vyrobil dostatečné množství náhradních DVD. Pokud tedy vlastníte některé z těchto vadných DVD, tak ho prosím zašlete (pouze DVD bez kartonové »obálky«) na následující adresu: Prague promotion, Leknínová 7/3033, Praha 10, 100 00, přiložte svou adresu a poštou vám bude doručeno nové DVD. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé problémy.

Příbuzné texty:

• Nedělní Aha! – Třicet případů majora Zemana DVD 2
• Úterní Šíp s DVD – Rukojmí v Bella Vista
• Nedělní Aha! – Třicet případů majora Zemana DVD 1
• Major Zeman přichází
• V čem spočívá obliba majora Zemana?
• Major Zeman se blíží
• Aha! zveřejnilo podrobnosti o majoru Zemanovi
• Nedělní Aha! vydá na DVD 30 případů majora Zemana