Novinky v e-shopu Levné Knihy – prosinec 2007

   Minulý pátek jsme psali o tom, že v Levných Knihách se objevila řada starších příbalových DVD, které v minulosti vyšly jako příbaly některých deníků. Dnes se stručně podíváme, co nového se objevilo v jejich internetovém obchodě kromě těchto již zmiňovaných titulů.

Šaráda
Regina (Audrey Hepburn) se vrací do Paříže z lyžování ve Švýcarsku s rozhodnutím, že se po návratu rozvede. Čeká ji ovšem nemilé překvapení. Její manžel je nezvěstný a spolu s ním i všechny peníze. Do toho se o ni začnou zajímat agenti CIA a další podivíni, kterým jde o jedinou věc, zjistit, kde jsou peníze. V zapeklité Šarádě najdete hledače pokladu, příslušníky CIA, skvělé dialogy, ale hlavně vtip, trochu napětí, špetku romantiky a báječné herce.
Režie: Stanley Donen
Cena: 99,– Kč

Průzkum Hitlerovy hory

Další unikátní snímek se série válečných dokumentů pátrá po pozůstatcích pozoruhodné historie Hitlerovy hory a vypráví téměř zapomenuté příběhy o lidech, kteří tu žili, vysoko ve stínu moci. Adolf Hitler strávil přes 1000 dní – téměř každý čtvrtý den své vlády nad Německem – v Obersalzbergu, svém horském útočišti. Vůdce v této zakázané oblasti poblíž rakouských hranic nejen relaxoval, ale také hostil mocné Třetí říše.
Režie: Michael Kloft
Cena: 99,– Kč
ATOM – Muž mnoha tváří
Na tomto DVD najdete díly z populárního seriálu: Muž mnoha tváří část I. Muž mnoha tváří část II. Dotek bolesti Z těla . Film vhodný pro celou rodinu.
Jazyk: Čeština, Polština
Vydavatel: Urania
Cena: 19,– Kč
ATOM – Znamení draka
Na tomto DVD uvidíte tyto díly populárního seriálu: Znamení draka. V hlubinách. Výpadek proudu. Uzavřeni. Film vhodný pro celou rodinu.
Jazyk: Čeština, Polština
Vydavatel: Urania
Cena: 19,– Kč
ATOM – Experiment
Na tomto DVD naleznete tyto díly z populárního seriálu: Experiment. Nejzašší hranice. Bouřlivé počasí. Přirozená přitažlivost. Film vhodný pro celou rodinu.
Cena: 19,– Kč
Útěk do bezpečí
Simon Lacassaigne, syn proslulého gangstera, se rozhodne jít v otcových šlépějích. Jenže střet se zákonem mu nevyjde a skončí za mřížemi. Z vězení se mu však podaří utéct a díky úsilí strýce se dostane do bezpečí jedné malé vesničky. O nový domov se musí dělit i s Francoise, stíhanou za vydírání…
Režie: Claude Lelouch
Jazyk: Čeština, Francouzština, Menu-české, Titulky – české
Cena: 99,– Kč
Hana Hegerová
Ve dnech 9. a 10.října 2006 se uskutečnily v Moravském divadle v Olomouci dva koncerty paní Hany Hegerové, které se staly základem připravovaného, historicky prvního DVD zpěvačky a zároveň i live CD z těchto koncertů. Hana Hegerová – zpěvačka, kterou zahraniční kritici nazývali velkou dámou šansonu, Piaf z Prahy či šansoniérkou se slovanskou duší, letos oslavila své 75. narozeniny tak, jak je již tradicí, koncerty v několika českých a moravských městech.
Cena: 49,– Kč
Fatboy Slim – The Greatest Hits – Why make videos
Jedinečné DVD plné videoklipů britského DJ a producenta FatBoy Slima, vlastním jménem Normana Cooka!
Cena: 149,– Kč
Jamiroquai High Times Singles 1992–2006
Obrovské hity, které zněly na rádiích po celém světě a dokázaly roztančit milióny fanoušků, najdete nyní na albu High Times: Singles 1992–2006. Kromě originálních verzí megahitů jako Space Cowboy, Cosmic Girl, Alright a mnoha dalších v remasterované podobě, najdete na albu i novinku Runaway.
Cena: 149,– Kč
Ro©k podvraťáků
Černá komedie o gangsterech amatérech.
Cena: 99,– Kč
2 DVD Horem pádem
Dvoudisková verze DVD Horem pádem navíc obsahuje film v originálním širokoúhlém formátu + zvukovou verzi pro nevidomé.
Cena: 99,– Kč
Cesta z města
Filmová komedie s Tomášem Hanákem v hlavní roli. 107 min.
Režie: Tomáš Vorel
Cena: 69,– Kč
George Michael Twentyfive
Skládá ze dvou DVD : první disk obsahuje rychlejší a živější skladby z Michealeovy dílny, kdežto druhý disk je plný pomalých.
Cena: 149,– Kč
Aneta Langerová – Spousta andělů … na cestě
Záznam koncertu v Říčanech 9.9.2005 + dokumenty ze zákulisí + klipy.
Cena: 149,– Kč

Uvolněte se, prosím … II.

Pořad Uvolněte se vzniká jako tlevizní záznam živé talk show v pražském divadle Ponec. Show v divadle je o něco delší než zkrácený záznam v televizi. Na toto DVD jsme se pokusili vybrat to nejlepší z živé talk show, na co v televizním vysílání nebyl čas.
Cena: 99,– Kč
Foo Fighters Skin and Bones
První LIVE album v historii americké rockové partičky Foo Fighters se jmenuje Skin And Bones. Album bylo nahráno v průběhu vystoupení v Pantages Theater v Los Angeles a obsahuje nejen pro fanoušky zajímavé úpravy hitových skladeb.
Cena: 99,– Kč
Waltari – Alive (2DVD)
Konečně nové DVD od finské kapely Waltari. Skladby: One Day; Broken Bizarre; Wasting My Mind; Dreamworld; Feel; Life Without Love; Vogue; Help; Fool´S Gold; Stars; Atom Angel; Far Away; Atmosfear; A Forest; Back To The Bottom; So Fine.
Cena: 149,– Kč
Akira Kurosawa – Na dně
V ohraničeném prostoru zchátralé noclehárny se propojují osudy několika společenských vyděděnců, zmítajících se mezi absolutní skepsí a záchvěvy naděje na světlejší budoucnost. Souboj s vlastní existencí, ale také pro všechny nebezpečný milostný čtyřúhelník vede postavy až na samé dno. Pomoci vstát jim může neznámý pocestný, starý buddhistický mnich, který se jednoho dne objeví ve dveřích ubytovny.
Cena: 99,– Kč
Královská svatba
Tento Donenův snímek se v USA stal jedním ze symbolů poetiky muzikálu klasického období. Astaire přijíždí se svou sestrou do Londýna tančit, ale rozptylují je srdeční záležitosti. Postavy, stejně jako dílčí motivy zápletky, odrážely skutečnou sourozeneckou dvojici Freda a Adele Astairovy. Příběh užívá oblíbených prvků z éry 50. let, písně a tance jsou zcela nenásilně zakomponovány do děje.
Režie: Stanley Doney
Cena: 99,– Kč
Konec sázek
Atraktivní Betty, žena mnoha tváří, a malý zlodějíček Victor tvoří lehce nesourodou dvojici. Svůj vztah udržují na platonické úrovni a jsou vlastně takovými tradičními zločineckými komplici. V obytném přívěsu cestují po krajině a jejich živobytím jsou občasné krádeže a drobné podvody. Jejich zaběhaný a relativně spokojený život se změní ve chvíli, kdy Betty přijde s nápadem okrást pokladníka mezinárodní organizace, který má ze Švýcarska vyvézt pět miliónů švýcarských franků…
Režie: Claude Chabrol
Jazyk: Francouzština, Menu-české, Titulky – české
Cena: 99,– Kč
Moje první DVD
DVD od 6 měsíců. Toto DVD vzniklo v týmu výtvarníků, pedagogů a hudebníků s cílem zaměřit se na rozvoj smyslového vnímání malých dětí. Prostřednictvím čtyř zvířátek jsou navozovány situace, o kterých můžete svým nejmenším vyprávět a vést je k pozornosti vůči okolnímu světu. Nabízíme dětem spoustu roztomilých a poutavých záběrů (obrázků a zvuků, tvarů a barev), které udrží pozornost i těch nejmenších miminek.
Cena: 69,– Kč