TV DUEL 2007/14 – Rambo: První krev

 

Časopis TV DUEL & film s DVD vychází s přílohou Rambo: První krev (který již před nedávnem vyšel jako příloha časopisu Hype). Cena časopisu i s DVD je 129,- Kč. Pokud chcete tentýž film získat levněji, poradíme vám: počkejte si na 1. srpna 2007, kdy vyjde jako příloha deníku Aha! za pouhých 38,- Kč.

Voják americké armády John Rambo (Sylvester Stallone) se po letech vrací z pekla vietnamské války zpět do své vlasti. Ale politická situace se mezitím změnila, mladý muž se setkává jen s nepochopením a jednoho dne je šerifem malého podhorského městečka (Brian Dennehy) zatčen pro potulku a odveden na místní policejní stanici. Podaří se mu však utéct a v nedalekých horách svádí se svými pronásledovateli nelítostný boj o holý život.

Jako bývalý příslušník elitních jednotek využívá všechny své schopnosti, aby unikl smrti z rukou šerifa a jeho lidí. Na útěku před policisty a příslušníky národní gardy rozpoutá John Rambo soukromou válku.

Rok vzniku: 1982
Země původu: USA
Režie: Ted Kotcheff Hrají: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy, Jack Starrett, Chris Mulkey, David Caruso, Bruce Greenwood
Obraz – MPEG 2,35:1, barevný PAL
Zvuk – český 2.0 + anglický 5.1 a DTS ES
Délka: 97 minut