DVD edice magazín – Město mrtvých

Dva znepřátelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie. Dnes 5. 11. 2008 vyšel v DVD edici magazínu horor Město mrtvých. Cena 49,- Kč.

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je "Warcraft", "Starcraft" a "Diablo".

Země původu: USA
Rok vzniku: 2006
Originální název: Last Rites
Žánr: Horor, Akční
Režie: Duane Stinnett
Hrají: Reggie Bannister, Rocky Costanzo, James C. Burns, Enrique Almeida, Howard Alonzo, Stephen Basilone, Christine Conradt, Jeremy Dunn, Ethan Ednee, Terrence Evans, Janine Foster, Corey Foxx, Dave Gist, Corey Foxx, Corey Foxx, Dayana Jamine, Thaddeus Jaworsky, Ryan King, Danny Martinez, Cazimir Milostan, Michelle Perdue, Krissann Shipley a další

Námět: Krissann Shipley
Scénář: Duane Stinnet

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 16:9
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky: české
Délka: 83 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: ALL
Bonusy: Fotogalerie, Trailery (Město mrtvých, Opravdu děsná plážová párty, Transformers: Recyklace, 13. znamení)