Aha! – Úžasná planeta DVD 10

Pondělní Aha! v ediční řadě Světový dokument přináší spolu s KM Records a North Video v pondělí 16. března 2009  další disk ze série výběrových programů královny dokumentárních filmů – BBC Motion Gallery. Seriál dokumentů BBC Úžasná planeta vychází postupně na 15 DVD, vždy v pondělí. Cena jednoho disku je 49,- Kč.


Desátý disk obsahuje:

SVĚDECTVÍ
Každá doba je pro generace, které ji žijí, tou nejmodernější a nejúžasnější ve srovnání s tím, co víme o dobách minulých. Za posledních sto let dosáhlo lidstvo neuvěřitelných společenských změn a technologického pokroku. Lidé se dopouštějí krutostí proti jiným svého druhu, bojují s přírodními katastrofami a na celém světě se vyrovnávají s událostmi, jež se díky dnešním komunikačním technologiím osobně týkají každého jedince. Budoucnost ukáže, jak jsme schopni se poučit ze svědectví o své době.
DNY, KTERÉ ŠOKOVALY SVĚT
Lidstvo stojí na prahu nového tisíciletí a ptá se, jaké bude. Není až tak těžké odhadnout nejbližší vývoj, neboť budoucí je vždy ovlivněno minulým. Je důležité znát zásadní události, které budou ovlivňovat vývoj ekonomie, politiky, společenské morálky, životního prostředí, nebo fascinující objevy techniky. Podívejme se na budoucnost, jež se rodí již dnes.

© BBC Worldwide limited.;  KM Records, s. r. o.

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD

 

Výběr kapitol 

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ, ENG

Titulky: CZ 

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Délka: 179 minut

Typ disku: DVD 9

Regiony: All

Bonusy: —