MediaWay – Svět Elmo 4

Vydavatelství MediaWay nyní vydává další novou řadu na DVD. Jde o kolekci pro děti: "Elmův Svět", jejíž čtvrtý díl vyšel v pátek 20. března 2009 za 42,- Kč.

Přidejte se k Elmovi, Dorothy, panu Noodlovi a jeho zlaté rybičce a objevte jejich svět s tancem, hudbou a psy. Každý díl dává dětem možnost prožívat jejich radovánky a starosti přímo na obrazovce a rodičům příležitost podívat se na svět očima tříletých mrňousů.

Elmův svět: Jídlo, voda a cvičení!

Pokuste se spolu s Elmem zjistit, proč se bez vody, jídla a cvičení nedá žít. Jablko vypráví o svém rodokmenu, Elmo se potápí do neznámých hlubin a vy si můžete dokonce zacvičit jako králíček! Vaši předškoláci se spolu s Elmem dozvědí o jídle z celého světa, o potápění a utuží své zdraví pomocí cvičení!, VENKU JE TO PRIMA! – Připravte se na velkolepou výpravu! Spolu s Elmem se dozvíte všechno o divokých zvířatech, rybách i o počasí! Takže jestli chcete vědět, jak se obléci do deště, kde bydlí ryby nebo která zvířata jsou divoká, je ten pravý čas vydat se do Elmova světa!

Elmův svět: Elmův svět: Venku je to prima!

Připravte se na velkolepou výpravu! Spolu s Elmem se dozvíte všechno o divokých zvířatech, rybách i o počasí! Takže jestli chcete vědět, jak se obléci do deště, kde bydlí ryby nebo která zvířata jsou divoká, je ten pravý čas vydat se do Elmova světa!

DVD obsahuje 6 kapitol:

01. Divoká zvířata
02. Ryby
03. Počasí
04. Jídlo
05. Voda
06. Cvičení

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 polsky
Titulky: —
Délka: 90 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: —