Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 22

V tradičním čtvrtečním termínu se i v před svátkem práce milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba, ve čtvrtek 30. 4. 2009. Dvacáté druhé DVD obsahuje 41. a 42. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Předveď dokonalou vraždu
Kay Freestonová je milenkou filmového manažera Marka MacAnderse, který odchází na vysoký post ve sbolečnosti CNC. Kay, jeho osobní asistentka, si na uvolněné místo dělá zálusk, ale Mark jí jasně naznačí, že s ním již nemůže počítat v soukromém, ani pracovním životě.
Originální název: Columbo: Make Me a Perfect Murder

Jak vytočit vraždu
Psychiatr Eric Mason ví, že kolega a nejlepší přítel Charles udržoval intimní poměr s jeho zesnulou ženou. Eric, vášnivý filmový fanda, vymyslí vražedný plán detektivní zápletky. Hlavními postavami pomsty se mají stát jeho dva dobrmani, kteří na nacvičený telefonní signál bez váhání zabíjejí.
Originální název: Columbo: How to Dial a Murder

Režie: James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, Trish Van Devere, Laurence Luckinbill, James McEachin, Ron Rifkin, Lainie Kazan, Bruce Kirby, Kip Gilman, Patrick O’Neal, Milt Kogan, Dee Timberlake, Don Eitner, Morgan Upton, Joe Warfield, George Skaff, Jerome Guardino, Susan Krebs, H.B. Haggerty, Buck Young, James Frawley, Socorro Swan, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese, Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo a další

Námět: Robert Blees

Scénář: Richard Levinson, William Link

Příště, 7. května 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: "Spiklenci" a "Columbo jde pod gilotinu".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 100 + 70 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —