Špidla Data Processing – Moje cukrárna

 

Prasečí chřipka se přibližuje k našim hranicím, a i když údajně s prasaty nemá kromě původu nic společného, přece jen by se mohla důvěra k vepřovému, základu tradiční české kuchyně, otřást v základech. Proto by možná stálo za úvahu vykašlat se na řízky a dát si raději něco sladkého.  Inspirovat vás může třeba hra Moje cukrárna, která vychází ve čtvrtek 30. dubna 2009 od Špidla Data Processing. Nakonec – proč ne. Sladké vám dostatečný přísun cholesterolu zajistí také! Cena 49,- Kč

 

Ačkoliv světovými trhy zmítá ekonomická krize, Špidlovy hry se vyrábí bez omezení. A za ceny, které si může dopřát opravdu každý.

Máte chuť na sladkou zábavu? A co takhle přímo ve své vlastní cukrárně? Nečekejte na nic a pojďte si to vyzkoušet! Jen tak si zjistíte, jestli dokážete svou cukrárnu dostat mezi nejlepší.

MOJE CUKRÁRNA

Práci v cukrárně začnete polehoučku – nejdříve se naučíte snadným základům, ale již velmi brzy se budete muset začít hezky otáčet, abyste uspokojili náročné zákazníky. Dokážete upéct moučníky, uvařit kávu a naservírovat zmrzlinu? A to vše ve správném pořadí, včas a správným hostům? Nebude to snadné, ovšem pokud budete šikovní, získáte spoustu peněz ze spropitného. A čím více získáte peněz, tím více si můžete zakoupit vylepšení – strojů, přístrojů a pomůcek, které vám zase obratem pomohou přilákat nové zákazníky a zvýšit obrat. A pokud vám to opravdu půjde, bude vaše cukrárna brzy ta nejlepší ve městě!

Princip hry je velmi snadný, naučíte se ho za minutku. Ovšem zábava vydrží velmi dlouho – Moje cukrárna vásbude zaručeně bavit dlouhé týdny či dokonce měsíce.

Čeká na vás:

• krásná grafika
• napínavý příběh
• spousta bonusů a vylepšení
• zábava pro celou rodinu

Tak na nic nečekejte a pojďte otevřít svou vlastní cukrárnu. Zábava zaručena!

Požadavky:
Windows XP/Vista, procesor 600 MHz nebo lepší, RAM 128 MB, DirectX, místo na pevném disku 70M