Můj přítel Monk 34 – Pan Monk a zaměstnanec měsíce

Americký detektivní seriál s Tony Shalhoubem v hlavní roli Můj přítel Monk pokračuje dílem č. 34 nazvaným Pan Monk a zaměstnanec měsíce, který by měl vydat Amercom, pokud vše půjde podle plánu již v pondělí 11. května 2009. Cena 69,- Kč.

Nesnáší nepořádek, nesnáší špínu, trpí fobiemi a působí spíš jako blázen. Ale bývalému policejnímu detektivovi Adrianu Monkovi zůstala schopnost brilantní dedukce a logiky, s jejichž pomocí vyřeší každý zapeklitý případ.

Pan Monk se na žádost bývalého kolegy, dostane k vyšetřování smrti vzorné pracovnice. Původně vše vypadá jako nehoda. Pan Monk však za přispění náhody, dospěje k jinému názoru. Aby svou teorii dokázal, musí se Monk přemoci a nastoupit v utajení jako zaměstnanec Mega Martu, jedině tak získá potřebné důkazy….

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004
Originální název: Mr. Monk and the Employee of the Month
Žánr: Detektivní, Krimi, TV série

Režie seriálu: Scott Foley, Jerry Levine, Michael Zinberg, Andre Belgade a další

Námět: Andy Breckman, Ross Abrash, Peter Wolk
Hrají: Tony Shalhoub – Adrian Monk, Bitty Schram – Sharona Fleming, Ted Levine – Captain Leland Stottlemeyer, Jason Gray-Stanford – Lieutenant Randall Disher, Kane Ritchotte – Benjy, Glenne Headly – maželka kapitána .Stottlemeyera. Dále hrají: Enrico Colantoni, Alanna Ubach, Maree Cheatham, Michael Weston, Niecy Nash, Emma Caulfield, Edward Kerr, David Lee Russek, Tim Bagley, Victor McCay Tod Allen, Stanley Kamel, Andrea Johnson, Tang Nguyen Saverio Guerra, Brennan Elliott, Andreea Radutoiu, Molly Hagan, Todd Waring, Scott Adsit, Stanley Kamel, Jeff Van Atta, Aaron Wulf, Diane Sellers, Lochlyn Munro, Philip Baker Hall, Devon Gummersall, Rick Hoffman, Kane Ritchotte a další.

Údaje o DVD:
Délka: cca 40 minut Zvuk: stereo 2.0, český, polský (lektor)
Titulky: české, polské
Obraz: barevný, 4:3, Full Frame, PAL
Region: 2
Typ disku: DVD-5
Obal: DVD je v plastové krabičce s papírovým příbalovým sešitem.