Aha! – Eurythmics – Sweet Dreams

Aha! dnes 14. května 2009 na pulty dodalo po čase opět jedno hudební DVD. Jedná se o kompilaci písní dvojice Eurythmics s názvem Sweet Dreams v ceně 52,- Kč. Nahrávka pochází z doby, kdy Annie Lennox a David A. Stewart byli na jednom z vrcholů své kariéry.

  

Původně na videokazetě v roce 1983 vydaná obrazová kompilace úspěšné pop dvojice a symbolů hudby 80. let, skupiny Eurythmics. Většina materiálu pochází z doby před jejich největším komerčním ohlasem a ukazuje tak dvojici v době experimentů, které nakonec vedly k jejich hvězdnému úspěchu.

 

Na DVD vydané klasické a animované videoklipy společně s koncertními záznamy z vystoupení (především živě z klubu Heaven). DVD obsahuje převážně nahrávky z úspěšného stejnojmenného alba se známými evergreeny Sweet Dreams (Made Of This), Who´s That Girl nebo Love Stranger.

 

Zasvěcená recenze třeba tady.

 

 

Obsah DVD:

 

1. This Is The House

2. Never Gonna Cry Again

3. Take Me To Your Heart

4. I´ve Got An Angel

5. Satellite Of Love

6. Love Is A Stranger

7. Who´s That Girl?

8. This City Never Sleeps

9. Jennifer

10. Sweet Dreams (Are Made Of This)

11. I Could Give You ( A Mirror)

12. Somebody Told Me

13. Wrap It Up

14. Touts Les GArcons Et Les Filles

15. Sweet Dreams (Are Made Of This)

 

 

Žánr: Hudební

Rok vzniku: 1983

Délka: 62 minut

Hrají: Annie Lennox, David A. Stewart, Pete Phipps (bicí), Dean Garcia (baskytara), Vic Martin (klávesy), Howard Hughes (piano), Maggie Ryder (vokály), Gill O’Donovan (vokály), Susie O’List (vokály), Lorraine Luke (gospelový sbor), Juliet Fletcher (gospelový sbor), Errol Brown (gospelový sbor), Michael DeFlandes (gospelový sbor), Claire Neilson (gospelový sbor), Jennifer Simms (gospelový sbor)

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný