Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 24

V tradičním čtvrtečním termínu se i dnes, na svátek svatého Bonifáce milovníci detektivních seriálů opět dočkali Columba, ve čtvrtek 14. 5. 2009. Dvacáté čtvrté DVD obsahuje 45. a 46. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Vražda, kouř a stíny

Columbo tentokrát přichází řešit případ vraždy do světa filmových studií. Nebude to mít vůbec jednoduché, protože filmaři toho o předstírání vědí víc než dost – jejich profesí je vytváření iluzí, kterým by měl každý bez problémů uvěřit. V podezření je režisér, pro kterého byla oběť velice blízkým člověkem.
Originální název: Murder, Smoke & Shadows

Sex a ženatý detektiv
Ačkoli je jejím povoláním rozdávání rad a odborná pomoc v nesnázích, má sexuální terapeutka Joan Allenbyová sama problémy s vlastním životem. Milenec ji podvádí, a ona se proto rozhodne pro radikální řešení. Smrt milenece přivádí na scénu poručíka Columba, který s neodolatelným šarmem proniká do tajů sexuologie.
Originální název: Sex and the Married Detective

Režie: Leo Penn, James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, Clive Revill, Jeanette Nolan, Bernard Behrens, Trish Van Devere, Laurence Luckinbill, James McEachin, Ron Rifkin, Lainie Kazan, Bruce Kirby, Kip Gilman, Patrick O’Neal, Milt Kogan, Dee Timberlake, Don Eitner, Morgan Upton, Joe Warfield, George Skaff, Jerome Guardino, Susan Krebs, H.B. Haggerty, Buck Young, James Frawley, Socorro Swan, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese, Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo a další

Námět: José Luis Navarro, Robert Blees a další

Scénář: Richard Levinson, William Link a další

Příště, 14. května 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: "Vražda, kouř a stíny" a "Sex a ženatý detektiv".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 100 + 70 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —