Aha! – Světoběžník 3 – Mystická Latinská Amerika

Předminulý týden odstartovala v ediční řadě pondělního Aha! "Světový dokument" nová cestopisná série Světoběžník. V pondělí 18. května 2009 vyjde třetí disk tohoto desetidílného cyklu s názvem "Mystická Latinská Amerika". Cena 49,- Kč.

Obal uvádí chybné pořadí, na disku jsou (jak dokládá obrazovka s nabídkou) uspořádány epizody takto:  

 

01. Argentina – 29:58 

Na horizontu se tyčící tiché Andy i vřava v Buenos Aires – to vše patří k Argentině, zemi velkých kontrastů a domovu Evity Perónové. Zavedeme vás do míst, kde se zrodilo a dodnes tančí legendární tango.

 

02. Ekvádor – 30:08

Rádi bychom vám představili kus nádherné a tajemné země – Ekvádor. Velkými „devizami“ Ekvádoru jsou fascinující kultura, přátelští lidé a kouzelné ostrovy Galapágy.

 

03. Chile – 30:09

Patří k opěvovaným skvostům Jižní Ameriky. Návštěvníkům, o něž se Chilané vždy velmi dobře starají, nabízí širokou paletu zajímavostí – od hlavního města Santiaga přes překrásné mořské pláže až k pustinám pouště Atacama. Také v Chile nás čekají výjimečné zážitky.

 

04. Mexiko – 20:07

Bájná Kukulkánova pyramida, tajemstvím opředené sídlo indiánů Chichén Itzá, atraktivní perla zábavy Acapulco a na západ od Sonory úzký poloostrov Baja California. Příroda, tradice a kultura, významná archeologická naleziště, slunce a pláže – to vše je Mexiko.

 

05. Venezuela – 30:00

Země „ztraceného světa“ stolových hor a vodopádů, národní park Canaima, nejvyšší vodopád světa Salto Angel a v neposlední řadě delta Orinoka – tak fascinující je Venezuela, jejíž divy můžete společně s námi vychutnávat.

06. Yucatán – 30:04

Tula, Uxmal, ale především Chichén Itzá, to jsou místa, která dodnes fascinují legendami opředenou mayskou kulturou. A pak je tu také prázdninový ráj Cancún, lákající svými báječnými plážemi především mladé Američany.

Zadní strana 

Menu DVD

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: česky Dolby Digital

Titulky: české

Délka: 171 minut

Typ disku: DVD 9 

Bonus: Upoutávka na další díly