DVD edice – Nahý

Dalším titulem na pultech trafik s logem DVD edice se dnes v pátek 11. září 2009 stal pro změnu švédský film Nahý za 49,- Kč. Bez oblečení, bez peněz, bez pomoci. A svatba začíná za dvě hodiny.

Anders je počítačový maniak, který si má brát nádhernou Marii. Ráno v den svatby se Anders probudí nahý ve výtahu. Nepamatuje si vůbec nic. Nemá oblečení, peníze, doklady – zkrátka nic, jen obrovskou kocovinu. A svatba začíná za dvě hodiny.

 

 

Anders musí v ulicích Stockholmu urychleně koupit oblek na svatbu a vše dostává ještě větší obrátky, když se začne rozpomínat na okolnosti včerejší noci. Do této situace jej totiž dostal nejlepší přítel Pierre, který se snaží svatbu překazit a získat Marii sám pro sebe.

 

 

Začíná excelentní zábavná erotická crazy komedie jaká tu ještě nebyla!

 

Jediný dostupný komentář v mateřštině praví, že z téhle komedie s exhibicionistou v hlavní roli v Americe těžko budou dělat remake.

Žánr: Komedie / Erotický

Země původu: Švédsko

Rok vzniku: 2000

Délka: 94 minut

Původní název: Naken

Světová premiéra: 15. prosince 2000 – Švédsko

Režie: Mårten Knutsson, Torkel Knutsson

Scénář: Mårten Knutsson, Torkel Knutsson

Produkce: Mårten Knutsson, Torkel Knutsson

Hudba: Jon Rekdal

Kamera: Jörgen Brennicke, Eric Maddison

Společnost: Pratfilm

Natáčeno: Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Hrají: Henrik Norberg (Anders Karlsson-Nahý), Lisa Kock (Maria Märtelbomová, jeho přítelkyně), Martin Forsström (Pierre, jeho přítel), Anna Järphammar (Pernilla, Pierrova partnerka), Dan Malmer (Matte), Ingela Dahlin (Vivianne Märtelbomová, matka Marie), Lars G. Holmström (K. G. Mätelbom, otec Marie, ředitel reklamní agentury), Magda Pettersson (Eva Karlssonová, matka Anderse), Tommy Johnson (Stig Karlsson, otec Aderse), Victoria Silvstedt (Rosita), Anders Timell (vrchní číšník v restauraci Tranan), Stig Engström (kněz na svatbě), Lina Perned (Katrin), Plura Jonsson (taxikář), Figge Norling (taxikář), Simon Norrthon (Philippe), Magnus Blomqvist (Olle), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 švédsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: z naší nabídky