DVD edice – Poslední upír

Na stránkách DVD edice byl inzerován dopředu i další film, který dnes v úterý 10. listopadu 2009 přistál na pultech. Za obvyklých 49,- Kč je to Poslední upír. To zas bude, na imdb.com 2.0 z 10 pouhými 19 hlasy, půlka údajů dle jiných zdrojů špatně a v češtině se nedá najít nic ani o režisérovi, ani o hercích.

Osamělý představitel starověké rasy. Je jen jediný klíč k věčnému životu…

 

 

V odlehlé poušti objeví archeologové záhadnou kouli – Orb. Její nálezce, profesor Wombat, je náhle zavražděn. Nikdo si artefaktem neví rady, dokud se neobjeví Miklos, který zřejmě ví co s ním. Není to však archeolog, ale „nesmrtelný parazit" – obecně známý pod označením vampýr. Jenže koule mezitím zmizí. Profesorův chráněnec a asistent Sean se ji pokouší najít.

 

 

Miklos je posledním z vampýrského rodu, a potřebuje nalezenou kouli ke svému věčnému životu. Aby se k magické kouli dostal, vyhledá Miklos pomoc u Seana a jeho přítelkyně. Ti však pomalu rozplétají nejen záhadu koule, ale zjistí také Miklosovo tajemství.

 

 

Nastává závod, kdo se dříve zmocní magické koule a zachrání si život.

 

Ty obrázky jsem si nenafotil sám, ty jsou z jakéhosi španělského serveru a údajně jsou opravdu z tohoto filmu.

 

Žánr: Horor / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: ? minut

Původní název: The Last

Světová premiéra: 30. května 2007 – USA

Režie: Andy Hill

Scénář: Tomas Puig

Produkce: Tomas Puig, Christine Sechrist

Kamera: Damian Lucas

Střih: Jason Toussaint

Společnost: GB Films / Puig Sechrist Films

Natáčeno: San Francisco, Kalifornie, USA / San Jose, Kalifornie, USA

Hrají: Bruno Kanter (Miklos), Bill Beckwith (Sean), Caroline Cole Heerwagen (Christine), Michael Platt (Sam Faulkner), Gilbert Chavarria (August), William Martin (George), Darren Bridgett (profesor Wombat), Michael M. Foster (Sniper / David Markham), Jean-Claude Leuyer (ochranka), Lily Chai (laboratorní technička 1), Lisa-Marie Newton (laboratorní technička 2), Bob Sáenz (Bob), David W. Skillman (Redman), Tammy Massa, a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: ?

Obraz: barevný 1,85:1

Bonus: ?