DVD edice – Klub vrahů

DVD edice nabízí další videofilm dnes v pondělí 14. prosince 2009 s názvem Klub vrahů a cenou 49,- Kč. Staňte se členem Klubu vrahů ….a všichni vykrvácí!!! Jako obvykle, skóre 3,4 z 10 na imdb.com a žádné domácí komentáře varují dopředu.

Maddy je mladá žena, která jde na party se svým novým přítelem Shawnem. Chce se jen potkat s přáteli a dobře se bavit. Ti ji ale řeknou o „Klubu vrahů" a pozvou ji, aby se také stala členkou. Maddy si není jista, ale zároveň ji klub přitahuje.

 

 

Když se stane jeho členkou, jsou její přátelé z Klubu vrahů jeden po druhém zabíjeni. Komu má teď Maddy věřit? Dokáže vraha zastavit, nebo budou všichni zabiti?

Žánr: Drama / Thriller / Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2002

Délka: 82 minut

Původní název: Bleed / The Murder Club

Světová premiéra: 24. prosince 2002 – Kanada, USA

Režie: Devin Hamilton, Dennis Petersen

Scénář: Devin Hamilton

Produkce: Charles Band, Jennifer Kessler, J. R. Bookwalter

Hudba: James T. Sale

Kamera: Mike King

Střih: Dennis Petersen

Kostýmy: Jeff Cooper

Společnost: Full Moon Pictures / Shadow Entertainment

Natáčeno: Los Angeles, California, USA

Hrají: Debbie Rochon (Maddy Pattersonová), Danny Wolske (Shawn Banning), Allen Nabors (Chris), Orly Tepper (Tillie), Ronnie Gene Blevins (Peter), Laura Nativo (Laura), Julie Strain (Linda), Brinke Stevens (Phyllis Pattersonová), Lloyd Kaufman (Carl Patterson), Tuesday DeCarlo (Todd), Jordan White (Simon), John Treacy (Stalker), Lizzy Strain (recepční Tammy), Anne Star (Karen), Barry Bedwell (Keith), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný (1,78:1)

Bonus: