Vapet vás baví – Máma v akci

Pokud byl úterní film označen jako komedie, pak televizní údajná komedie v nabídce Vapetu v edici Vás baví, vycházející ve čtvrtek 17. prosince 2009 za 48,- Kč, má překvapivě na imdb.com označení žánru Mystery. Ať tak nebo tak, Máma v akci má o rok mladší pokračování, takže se možná dočkáme i jeho.

 

Ono to vypadá, že se jedná o sestřihy jednotlivých televizních epizod.

 

 

 

Maddie je na první pohled máma jako každá jiná. Vzorně se stará o své dvě děti Nata a Terru, manžela Craiga i domácnost.

 

 

Ale když zrovna nepeče sušenky, věnuje se své tajné zálibě – řešení zločinů. To je mnohem větší zábava než být jen hospodyňka. A hlavně je v tom Maddie vážně dobrá.

 

Má prostě na zločince nos a její schopnost dostat z lidí ty správné informace by jí mohl závidět každý detektiv. Maddie ale neřeší maličkosti, jako je třeba ukradené kolo. Právě teď se pouští do vyšetřování vraždy.

 

 

Je jí jedno, jestli se jedná o zavražděného nepříjemného fotbalového trenéra, otráveného soudce nebo smrt stařenky na silnici, Maddie řeší vše!

 

Žánr: Komedie / Mysteriozní

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 82 minut

Původní název: Inspector Mom

Světová premiéra: 18. listopadu 2006 – USA

Režie: Brad Keller

Scénář: Danica McKellar, Bonnie Orr, Chris Peirson, William Peirson

Produkce: Duncan Montgomery, Joey Stewart

Hudba: Mike Verta

Kamera: J. P. Patin

Společnost: Fireside Entertainment

Natáčeno: Dallas, Texas, USA

Hrají: Danica McKellar (Maddie Monroeová), Drew Waters (Craig Monroe), Susana Gibb (Sandra Dainesová), Ashlan Cunningham (Tara Monroeová), Nate Bell (Nate Monroe), Carolyn McCormick (Becca Leeová), Dan Horton (Rob Campbell), Meeghan Holaway (Bernice Haskinsová), Maurice Ripke (trenér Rovira), Chris Freihofer (Donny Haskins), Jeffrey Schnidt (Dr. Korda), Naima Imani Lett (Jackie Ormondová), Kelly O’Neil Jackson (Terence Ormond), Stephanie Young (Kathy Owensová), Brandy Little (Linda Roviraová), Jim Garrity (Mark Montgomery), Burton Gilliam (Ralph Zender), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: žádný