Computer – Ostré verze 1/10 – Nejlepší programy

Dnes v pondělí 22. února 2010 jsem na pultech objevil i CD z vydavatelství Computer Press s názvem Nejlepší programy 1/10 – Ostré verze, které je v prodeji za 39,- Kč

Takže si ze stránek vydavatele vypůjčím oslavné texty o prodávaném titulu:

Připravili jsme pro vás další vydání popuárních Ostrých verzí, tedy CD s plnými verzemi a freewarem. Těšte se na pohodlnou správu ovladačů nebo tvorbu vlastních videonávodů!

 

Právě nyní si můžete koupit unikátní CD s názvem Computer Ostré verze 1/10, které najdete v novinových stáncích, supermarketech a dalších prodejních místech. Za skvělých 39 Kč získáte exkluzivní plné verze, za které byste jinak museli utratit nemalé peníze, stejně jako skvělý freeware.

 

Driver Genius Pro 6.2

 

Plná verze! Výborný program pro správu vašich ovladačů – můžete je zálohovat, obnovovat, aktualizovat a provádět další důležité akce. Mezi výhody patří kompletně české rozhraní, takže s použitím Driver Genius nebudou mít problém ani začínající uživatelé.

 

Camtasia Studio 3.1.2

 

Plná verze! Camtasia Studio je jedním z nejoblíbenějších programů pro snímání dění na obrazovce. Můžete tak zachytit důležité akce, vytvářet videonávody a mnoho dalšího. Aplikace nabízí řadu profesionálních funkcí a možností.

 

Google Earth

 

Podívejte se na Zemi ještě lépe než z ptačí perspektivy. Google Earth vám to umožní díky perfektnímu zpracování a digitalizaci jejího povrchu. Navíc redakční dárek: podrobná česká příručka v PDF!

 

Skype

 

Zdarma dostupné telefonování přes internet opravdu pro každého. Skype vám dovolí provádět i videohovory, stačí jen připojení a webová kamera.

 

+ sbírka dalších praktických programů zdarma

 

Na CD najdete programy, se kterými hravě zvládnete práci i zábavu, získáte kvalitní softwarovou sbírku. Investuje pouhých 39 Kč, namísto tisíců, jež byste jinak museli utratit! 

 

Na obale je ještě inzerován Thunderbird, výběr programů ze skupiny webových nástrojů a hry zdarma.