Vyhodnocení druhé soutěže se společností Filmhouse

Velikonoční svátky jsou za námi a s nimi i termín další soutěže. Je tady čas k jejímu vyhodnocení a rozeslání výher, které věnovala společnost Filmhouse.

Některé věci se bohužel nemění, takže i když jsem záměrně upozorňoval na neslavnou situaci minulého kola, nebylo to tentokrát o moc lepší. Formulář k odpovědi využilo celkem 50 soutěžících, ovšem opět nešlo ani tak o třídění na základě nesprávných odpovědí. K rozeslání výher nám opravdu nestačí ulice nebo jen město.

Podívejme se na správné odpovědi:

1) V letošním roce se nám Filmhouse připomněl kolekcemi trojic tematicky zaměřených titulů. Jaká byla témata edice 3x?  

 

Správná odpověď zní Napětí, Klasická detektivka, Horor. Nic víc, nic míň.

2) Kromě titulů s románovými hrdiny Karla Maye nám dopřál Filmhouse i dalšího vymyšleného reka ve čtyřech celovečerních podobách komiksů. O jakého neporazitelného borce se jedná?

 

Pochopitelně jím je Asterix.

3) Kdy byla společnost Filmhouse založena?

 

Hledaným rokem je 2005.

Po vytřídění nesprávných a neúplných odpovědí následovala čistka kvůli špatnému vyplnění kontaktních údajů a losováno tedy nakonec bylo ze 23 správných a úplných odpovědí:

Na své výhry se mohou těšit následující soutěžící:

Josef Raba, Plzeň

Andrea Dománská, Znojmo

Lucie Pelechová, České Budějovice

Jitka Ricklová, Kamenický Šenov

Monika Žandová, Ostrava

Václav Motl, Letohrad

Hynek Pekárek, Praha

Eva Lüftnerová, Háj

Z. Hlavatka, Brno

Martin Král, Charváty

Ceny budou rozeslány v nejbližším možném termínu. Nezbývá, než opět a opět vyzvat vás všechny soutěžící – věnujete trochu pozornosti vyplňování formuláře. Další soutěž už je na obzoru, tak ať se zbytečně nepřipravíte o šanci obohatit svou sbírku DVD.