Intervideo – Bouřlivé noci

Společnost Intervideo se stala již vcelku pravidelným přispěvatelem do pultové nabídky, dnes v pátek 14. května 2010 nabízí další v zahraničí slaboučce hodnocené béčko Bouřlivé noci za 49,- Kč. Noci určené pro zabíjení.

Text z pošetky:

Jennifer a John McCormickovi přijmou mladou osobní asistentku a hospodyni Nicol. Netuší však, že je to členka gangu, který si Johna McCormika vybral jako bohatou oběť. Nicol se snaží svádět Johna tak dlouho, až se jí to povede.

 

Jeniffer začíná něco tušit, až jednoho dne svého opilého muže v posteli přistihne s Nicol. Uprostřed bouřky odchází z domu.

 

CSFD prozrazuje o zápletce daleko víc, navíc i jinak (a v souladu se zahraničními prameny):

Úspěšný architekt neúmyslně srazí autem muže a spolu se svou těhotnou manželkou se stává terčem ďábelské pomsty jeho vdovy, která se k nim vetře a začne je oba svádět – béčkový erotický thriller z distribuce Video-Spoj.

 

A k diváckým názorům je třeba sáhnout do zahraničí: Americký erotický thriller s namíchanými bývalými pornoherečkami a několika béčkovými hvězdičkami, z nichž nikdo nemá ani zdání o herectví, v příběhu bez kloudného scénáře o femme fatal, dvojí identitě a několika vraždách. Když už hudbu, tak nějakou, co se hodí! Zní to jako špatně nastavené reproduktory na koncertě Henryho Rollisne. Kameramana a osvětlovače asi sebrali někde na ulici ve frontě nezaměstnaných…

 

Ale najdou se i spokojenější hlasy: Shannon Tweed je v tomhle sexy filmu dobrá! Tracy Spaulding je skvělá!

Žánr: Thriller / Drama / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1996

Délka: 87 minut

Původní název: Stormy Nights

Režie: Alberto Vidaurri

Námět: Jonathan Yi

Scénář: Michael Meyer

Produkce: Michael Criscione, Gerardo L. Domínguez, Jonathan Yi

Hudba: Jay Bolton

Kamera: S. Douglas Smith

Společnost: Night Storms Productions Inc.

Hrají: Shannon Tweed (Jennifer McCormicková), Brett Baxter Clark (John McCormick), Tracy Spaulding (Nicole Howellová), Myke Michaels (Max), De’Ann Power (Landon), Warren A. Stevens (detektiv #1), Billy Ray Orme (detektiv #2), Robert Z’Dar (Alan), Rachel Ostrom (Sally), Shane Spaulding (Dr. Brad Rosenbloom), Cate Bradley (Brenda Bielsová), Alberto Vidaurri (kupec domu), Lois O’Malley (kupcova žena), Michael Meyer (kupec auta), Bob Wyatt (Mitch), Alberto Gutierrez, Gerardo E. Domínguez, Steve Marshall, Teresa Baulger, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: trailery